The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Μονπελιέ: προγνωστικά για στοίχημα

Реймс-Марсель-23.04

Κύπελλο Γαλλίας

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Το Κύπελλο Γαλλίας δεν είναι, για να το θέσω ήπια, το τουρνουά με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη, λόγω του «παραθύρου της FIFA», δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά γεγονότα. Άλλωστε συναντιέται ενδιαφέρον ζευγάρι: η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Και οι δύο ομάδες πάνε καλά αυτή τη σεζόν, αλλά πώς θα είναι στο κύπελλο;

Η Μαρσέιγ στοχεύει στην πρώτη τριάδα τη φετινή σεζόν

Η Μαρσέιγ Ολιμπίκ τα τελευταία χρόνια χαρίζει στους θαυμαστές της τα πιο αντίθετα συναισθήματα. Ο Βίλας-Μπόας επέστρεψε τον φιλόδοξο σύλλογο στο Champions League, αλλά στη συνέχεια απέτυχε εκεί και έπεσε σε κόντρα με τη διοίκηση. Αντικαταστάθηκε από τον Χόρχε Σαμπάολι, αλλά η περασμένη σεζόν, ή μάλλον, η υπόλοιπη, υπό τον Αργεντινό, ξοδεύτηκε για τη μελέτη προβλημάτων και των ατού και για την αναδιάρθρωση του παιχνιδιού. Αλλά όλα αυτά δεν ήταν μάταια: οι «Προβηγκιανοί» βρίσκονται με σιγουριά στην πρώτη τριάδα της Ligue 1 και σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν χάσει για 8 αγώνες στη σειρά. Από την άλλη, έχει νόημα να ξοδεύουν ενέργεια στο κύπελλο ή είναι καλύτερα να περιοριστούν στην προσπάθεια να μην χάσουν την 3η θέση και να προσπαθήσουν να ανέβουν στη 2η;

Η Μονπελιέ με το Dall’Oglio μοιάζει με σοβαρό διεκδικητή για ψηλές θέσεις

Οι Paladins, μετά συγκλονιστική κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος, έχασαν γρήγορα έδαφος και δεν ανέβηκαν ποτέ ξανά ούτε στη ζώνη του Champions League. Την περασμένη σεζόν ήταν μόνο η 8η τελική θέση. Αλλά από το καλοκαίρι, ο Nicolen κάλεσε τον Dall’Oglio στη θέση του προπονητή, ο οποίος είχε δουλέψει καλά με τη Ντιζόν και τη Μρεστ πριν. Ο Ολιβιέ δείχνει ότι δεν ήταν μάταια που πήρε προαγωγή. Φυσικά, όλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι αρκετά σφιχτά, και η διαφορά μεταξύ 4ης και 10ης είναι μόνο μία νίκη (ακολουθεί η Λυών, 1 βαθμό πίσω, αλλά με ένα παιχνίδι στο χέρι). Κι όμως η Μονπελιέ φαίνεται καλή. Τον Δεκέμβριο σημειώθηκαν 4 νίκες στη σειρά. Αν και μετά την Πρωτοχρονιά ακολούθησαν ήττες από Στρασβούργο και Τρουά. Και μόνο στον τελευταίο γύρο κατάφεραν  να κερδίσουν τη Μονακό. Αγάνας με τους Μονεγάσκους έληξε με νίκη 3-2.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μονπελιέ κατάφερε να κερδίσει μόνο 1 αγώνα από τους τελευταίους 9, και αυτό ήταν το 2018. Τον περασμένο Αύγουστο η Μαρσέιγ κατάφερε να κερδίσει νίκη εντός έδρας με σκορ 3-2. Στο Velodrome οι γηπεδούχοι έχουν 7 βαθμούς στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ, φυσικά, είναι πιο δυνατή, αλλά ο αντίπαλός της έχει τρομερά χαμηλές αποδόσεις. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ουδέτερο στοίχημα στο – σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *