The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Monaco-28.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 23ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μαρσέιγ και Μονακό. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν πλεονέκτημα της φρεσκάδας. Η Μαρσέιγ έπαιξε αγώνα στο Κύπελλο Γαλλίας στις 23 Ιανουαρίου, ενώ οι Μονεγάσκοι φιλοξένησαν στην έδρα τους την Λυών Ολιμπίκ στις 24 Ιανουαρίου. Εκτός απ’ αυτό είναι δύσκολο να συγκριθούν η Επινάλ και η Λυών.

Στην τρίτη θέση

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Μαρσέιγ μόνο κέρδιζε, τα θύματα της ομάδας ήταν: στο Κύπελλο Γαλλίας η Βαλανσιέν και η Επινάλ, στο πρωτάθλημα η Ρεν, Στράσμπουργ και Καέν. Μετά από τέτοια επιτυχημένη σειρά η Μαρσέιγ ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 47 βαθμοί, που είναι μία μονάδα λιγότερο από τη Λυών, η οποία με τη σειρά της είναι στη δεύτερη θέση. Εντός έδρας η Ολιμπίκ στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε 10 αγώνες, έχει σημειώσει εφτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Στο TOP-4

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Μονακό κατάφερε να κερδίσει μόνο δύο φορές: στο Λιγκ Καπ οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ισχυρότεροι από τη Νις, χτυπώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:1. Επίσης, σημειώθηκε η νίκη επί του αουτσάιντερ του ελίτ γαλλικό πρωταθλήματος τη Μετς. Στα μεσοβδόμαδα η Μονακό στην έδρα της δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ενάντια στην επίθεση της Λυών Ολιμπίκ, χάνοντας από τον αντίπαλο με σκορ 2:3. Την ίδια στιγμή η ομάδα του Ζαρτνίμ έπαιξε στη σύνθεση, κοντά στην μάχιμη.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο η Μονακό βασάνισε την Μαρσέιγ, νίκησε τον μελλοντικό της αντίπαλο με σκορ 6:1. Τώρα η ομάδα της πόλης με το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκδίκηση. Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε άριστη αθλητική κατάσταση και προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση της στο TOP-3.  Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της  Μαρσέιγ με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *