The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Μονακό: προγνωστικά για στοίχημα

Марсель-Монако-06.03_cr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Βελοντρόμ

Μεταξύ των αγώνων της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1, η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Μονακό προσελκύει την προσοχή, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των διάσημων συλλόγων στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Προβηγκιανοί χρειάζονται το Champions League

Αυτή τη σεζόν κανείς δεν ανταγωνίζεται την ΠΣΖ για την πρώτη θέση στη Ligue 1, οι Παριζιάνοι έχουν προηγηθεί λόγω της αστρικής ομάδας. Περισσότεροι σύλλογοι μπορούν να ανταγωνιστούν για άλλες θέσεις, επειδή η δεύτερη θέση είναι όμιλος του Champions League, ενώ η τρίτη είναι πρόκριση του τουρνουά. Η Μαρσέιγ είναι τρίτη στη Ligue 1, αλλά θα μπορούσε να ανακτήσει τη δεύτερη θέση σε περίπτωση νίκης, η Νις απέχει δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, οι Προβηγκιανοί δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη σεμνή Τρουά εκτός έδρας – 1:1, χάνοντας τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Ο σύλλογος δεν έχει κανένα πρόβλημα προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Ήρθε η ώρα για τους Μονεγάσκους να δώσουν ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα

Η Μονακό είναι μόλις δέκατη στο πρωτάθλημα, 5 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ο σύλλογος θυσίασε τη Ligue 1 για άλλες διοργανώσεις, πρώτα ήταν το Europa League, όπου κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλό τους και να εγγυηθούν μια θέση στους 1/8 τελικούς της διοργάνωσης. Αυτή την εβδομάδα, οι Μονεγάσκοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να κοντραριστούν για το τρόπαιο, χάνοντας στα πέναλτι από τη Ναντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος δεν κερδίζει πλέον εδώ τρεις συνεχόμενες συναντήσεις. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι μάχες αυτών των αντιπάλων συχνά αποδεικνύονται αποτελεσματικές, η μικρή εξαίρεση ήταν το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου η Μαρσέιγ κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 2:0, ο Ντιένγκ σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Όταν δημοσιεύτηκαν αποδόσεις, δεν υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι και τώρα στους γηπεδούχους δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα. Η Μαρσέιγ θα προσπαθήσει να ανακτήσει τη δεύτερη θέση και να κερδίσει τον ισχυρό αντίπαλο. Αναμένουμε συναρπαστική μάχη με αντεπιθέσεις και προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *