The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Μετς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Metz-02.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 24ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Μαρσέιγ και Μετς, ένας από τους ηγέτες της γαλλικής ελίτ στην έδρα της θα φιλοξενεί το αουτσάιντερ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ακόμα και η ενδεκάδα της Μετς δυνάμωσε αρκετά πιο κοντά στο χειμώνα, με όλη της τη δύναμη προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση στην Λιγκ 1.

Τρίτοι

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μαρσέιγ δεν έχασε ποτέ, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Μονακό, το σκορ της συνάντησης 2:2, νίκες επί της Ρεν, Στράσμπουργ, Καέν στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο επί της Επινάλ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γαλλίας οι «l’Ohème» βρίσκονται στην τρίτη θέση, έχουν στο ενεργητικό τους 48 βαθμούς, όπως και η Λυών, η οποία είναι στη δεύτερη θέση, αλλά οι «υφαντές» έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Αουτσάιντερ

Η Μετς βρίσκεται στην 20η θέση στην κατάταξη της γαλλικής ελίτ, αλλά σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχασαν μόνο μια φορά: εκτός έδρας από τη Μονακό με σκορ 1:3. Στη Λιγκ 1: ισοπαλία 1:1 με την Ντιζόν, νίκες επί Σάιντ-Ετιέν και Νις, στο Κύπελλο Γαλλίας νίκη στα πέναλτι πάνω στη Τουρ. Η Μετς στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε +2 =2 -7, η ​​διαφορά τερμάτων είναι 8:17.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ διεξάγει απελπισμένο αγώνα για την τελική πρόκριση στην κορυφή-3 με τη Μονακό και Λυών. Σε αυτή την αντιπαράθεση κάθε μικρό πράγμα έχει σημασία, συμπεριλαμβανομένης της διαφοράς των τερμάτων. Στην έδρα της η Μαρσέιγ έχει παίξει 10 αγώνες, στα οποία σκόραρε κατά μέσο όρο 2,5 γκολ ανά παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στο αρνητικό χάντικαπ των γηπεδούχων φαίνεται μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *