The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Марсель-МанчестерСити-27.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Στο Champions League υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις μεταξύ των συλλόγων της Αγγλίας και της Γαλλίας. Η επόμενος θα είναι στον 2ο γύρο της τρέχουσας κλήρωσης: Η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να επισκεφθεί τη Μαρσέιγ. Η μονομαχία των αρκετά νέων τεχνικών, του Αντρέ Βίλας Μπόας και Πεπ Γκουαρδιόλα. Θα εκπλήξει ο Αντρέ τον Πεπ με κάτι;

Η Μαρσέιγ δεν είχε επιτυχής επιστροφή στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Ολιμπίκ βρισκόταν σε κρίση για πολύ καιρό. Αλλά ο Βίλας Μπόας ανέβασε αμέσως το κλαμπ στην κορυφή της σεζόν του «κοροναϊού». Βέβαια, τώρα, ακόμη και με καλά στατιστικά στοιχεία από τον Florian Tauvin, οι «Provençals» δεν μπορούν να δείξουν το ίδιο λαμπρό ποδόσφαιρο. Απέτυχαν επίσης στην έναρξη του Champions League. Με την περίφημη Μάντσεστερ Σίτι και τον έμπειρο Πόρτο ως αντίπαλους, η γαλλική ομάδα έπρεπε να σχεδιάσει να αρπάξει 6 βαθμούς εναντίον του ελληνικού Ολυμπιακού. Όμως όχι μόνο δεν σκόραρε στον Πειραιά (και δεν έκανε πολλά για να το επιτύχει, μερικά ακριβή σουτ για ολόκληρο τον αγώνα), αλλά και έχασε στο τέλος. Και πώς: Ο Βαλμπουενά, που πέρασε 8 σεζόν στο Βελοντρόμ και έγινε εδώ ο πρωταθλητής της χώρας, έδωσε ένα αποφασιστικό πέρασμα στον Koka στο 91ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εντυπωσιάζει το φθινόπωρο

Οι «πολίτες» είναι με το δικό τους πνεύμα. Ξοδεύουν και πάλι δεκάδες εκατομμύρια, καλύπτοντας προβληματικές περιοχές με ακριβές αγορές, αλλά αγνοώντας άλλες. Ο Γκουαρντιόλα έκλεισε τελικά το κέντρο άμυνας με την αγορά των Ake και Ruben Dias. Αλλά στα αριστερά, στην άμυνα, πρέπει να απελευθερώσει τον Κανσέλο, μεταφερόμενο από την αντίθετη πλευρά, και στην επίθεση υπάρχει μόνο ο Αγουέρο που ολοένα τραυματίζεται και ο ασταθής Γκάμπριελ Ζεσούς. Ως αποτέλεσμα, τα προβλήματα προκύπτουν πολύ συχνά. Υπάρχουν και στο Champions League. Δεχόμενος την Πόρτο, το αγγλικό grandee επέτρεψε στον αντίπαλο να ανοίξει σκορ. Ευτυχώς, η τάξη της Σίτι είναι πολύ υψηλότερη από αυτήν των «δράκων». Μέσα σε λίγα λεπτά ο Στερλίνγκ κέρδισε πέναλτι, που εφαρμόστηκε από τον Αγουέρο. Και μετά το φαβορί έφερε το σκορ στο σίγουρο 3:1 Ωστόσο, και πάλι δεν έπαιξε τέλεια στο τέρμα του. Μετά ακολούθησε νέο λάθος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι συχνάζει εδώ και πολύ καιρό σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Αλλά η άνοδός της συνέπεσε με παρατεταμένη πτώση της Μαρσέιγ. Έτσι, πριν από αυτήν τη συνάντηση, οι ομάδες από γειτονικές χώρες δεν τέμνονταν. Αλλά να θυμόμαστε ότι οι Γάλλοι, η Λυών, έριξαν τους «πολίτες» από τα προηγούμενα πλέι-οφ.

Πρόβλεψη

Φαίνεται ότι η City θα στοιχηματίζει στο Champions League, τα πράγματα πήγαν στραβά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάρσελ δεν λάμπει και δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στον grandee. Περιμένουμε σίγουρη νίκη των «πολιτών» με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *