The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Νοεμβρίου 2019

Марсель-Лион-10.11b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Στο κεντρικό αγώνα του 13ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μαρσέιγ θα συναντηθεί με τη Λυών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10/11/2019 στις 10:00 μμ. στο Στάδιο Βελοντρόμ.

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε αρκετά καλά αυτή τη σεζόν, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισε να χάνει βαθμούς πιο συχνά και τώρα έχει πέσει έξω από τον αγώνα των ηγετών. Η ομάδα σε πρόσφατους αγώνες νίκησε τη Στρασμπούργ (2:0), έπαιξε ισοπαλία με τη Ντιζόν (0:0), η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση, και τη Ρεν (1:1). Οι Ολιμπίκ έχασαν επίσης από την Αμιέν (3:1) και την ΠΣΖ (4:0), κάτι η οποία δείχνει αβοήθητη την ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Λυών

Η Λυών έχει μια πολύ παρόμοια εικόνα. Το καλοκαίρι η ομάδα έμεινε χωρίς Fekir, Ndombele και Mendi, που επηρέασε πολύ το παιχνίδι της ομάδας. Η Λυών έπεσε στη μέση της κατάταξης και φαίνεται ασταθής στο Champions League. Στους τελευταίους αγώνες της Λιγκ 1 τα «λιοντάρια» νίκησαν τη Μετς (2:0), έπαιξαν ισοπαλία με τη Ντιζόν (0:0), χάνοντας από τη Σαίντ Ετιέν (1:0) και στη Ναντ (0:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν βιώνουν τους καλύτερους καιρούς αυτή τη σεζόν. Μαρσελ και Λυών στους τελευταίους αγώνες φαίνονται αβέβαιες, σκοράρουν λίγο και δεν μπορούν να ελπίζουν για τη θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Η Μαρσέιγ φαίνεται ακόμα καλά εντός έδρας, οπότε μπορεί να πάρει τρεις βαθμούς μόνο λόγω αυτού του παράγοντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Μαρσέιγ δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *