The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για στοίχημα

Марсель-Лацио-04.11

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 4 αγωνιστική ημέρα από τις 6

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Στη Μασσαλία θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τη Λάτσιο.

Μαρσέιγ

Τρίτη θέση, τρεις βαθμοί και διαφορά τερμάτων 1:1 – αυτά είναι η πολύ μέτρια ευρωπαϊκή απόδοση της Μαρσέιγ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση της μάχης των πλέι οφ. Οι Προβηγκιανοί σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Λοκομοτίβ, 0:0 με τη Γαλατασαράι και 0:0 με τη Λάτσιο, και την παραμονή νίκησαν την Κλερμόν με 1:0 στον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Λάτσιο

Η Λάτσιο στη Serie A βρίσκεται στο γκρουπ των κορυφαίων, αλλά ταυτόχρονα φημίζεται για το απρόβλεπτο της. Θεαματική ισοπαλία 2:2 με την Αταλάντα αποτέλεσε έκπληξη για τους οπαδούς. Σημειώνω ότι στην ηπειρωτική αρένα οι «αετοί» καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στην τετράδα τους, με ποικίλες επιτυχίες κόντρα σε Γαλατασαράι (0:1), Λοκομοτίβ (2:0) και Μαρσέιγ (0:0).

Πρόβλεψη

Οι Γάλλοι θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού, αλλά αποκλειστικά λόγω του παράγοντα της έδρας. Στην πραγματικότητα, περιμένω περισσότερα από τη Λάτσιο, το επίπεδο φιλοδοξίας της οποίας είναι σημαντικά υψηλότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,675.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *