The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Γκινγκάμπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Guingamp-16.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ κατάφερε να νικήσει τη Μονακό στον τελευταίο γύρο. Το παιχνίδι ήταν πολύ λαμπρό και πλούσιο σε αισθήματα, το τελικό σκορ στον πίνακα αποτελεσμάτων 3-2 υπέρ των “χωριατών” δείχνει ότι η ένταση βασίλευε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλά ας μιλήσουμε γενικώς: η Μαρσέιγ δεν φαίνεται πάρα πολύ σίγουρη, ιδιαίτερα αυτό αφορά τα πρώτα ημίχρονα, η ενδεκάδα της Μασσαλίας κατάφερε να κερδίσει μόνο τα δύο πρώτα ημίχρονα, σημειώνοντας στόχους στο 46ο και 45ο λεπτό, αντίστοιχα. Αλλά ένα πράγμα να σκοράρει στην αντεπίθεση στη Μονακό, και εντελώς άλλο να χαράξει την άμυνα, η οποία αποτελείται από 11 άτομα.

Γκινγκάμπ

Η Γκινγκάμπ είναι η χειρότερη ομάδα της League 1 μετά από τέσσερις γύρους. Η ομάδα δεν σημείωσε ούτε ένα βαθμό και βρίσκεται, φυσικά, στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ναι, η Γκινγκάμπ έχασε τα πρώτα τρία ημίχρονα από τα τέσσερα, αλλά τώρα θα υπάρξει εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αν στα προηγούμενα παιχνίδια η Γκινγκάμπ έπαιζε για να κερδίσει και έτρεχε μπροστά, με επίκεντρο τις επιθέσεις, τώρα οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αυστηρά αμυντικό ποδόσφαιρο. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη παίξει μία φορά … στο παιχνίδι εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν, και ήταν μοναδικό πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες της Γκινγκάμπ όχι απλά δεν έχασαν, αλλά νίκησαν, όλοι ξέρουμε το να κερδίσει κανείς ημίχρονο στη ΠΣΖ αξίζει πολύ.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Γκινγκάμπ έχει πολύ μικρή πιθανότητα επιτυχίας σε αυτή τη συνάντηση, αλλά όσο αφορά το πρώτο ημίχρονο έχω μια σιγουριά ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να μην το χάσουν, διότι τώρα η Μαρσέιγ δεν δείχνει πολύ σίγουρο παιχνίδι, όπως ισχύει και για τα πρώτα ημίχρονα, αν η Γκινγκάμπ καταφέρει να κρατήσει τη συγκέντρωση μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, θα μπορέσουν να μη χάσουν το πρώτο ημίχρονο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γκινγκάμπ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *