The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-AtleticoMadrid-16.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Τελικός

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Την επερχομένη Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ Μαρσέιγ Ολιμπίκ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “στρωματάδες”, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες. Πρώτον, η ομάδα του Σιμεόνε έχει περισσότερη διεθνή εμπειρία, εντελώς χωρίς προβλήματα παίζει εκτός έδρας και επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα σε αυτούς τους αγώνες. Δεύτερον, η σύνθεση και οι δυνατότητες των “ερυθρόλευκων” έχουν ένα απτό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνιστή. Το μόνο πράγμα που είναι στο πλευρό της Μαρσέιγ είναι ό,τι ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Γαλλία, αν και το Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ είναι δύσκολο να ονομαστεί έδρα της Μαρσέιγ.

Η Μαρσέιγ παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ της φετινής σεζόν ακόμα από το στάδιο των προκριματικών, η ομάδα πέρασε με επιτυχία τη φάση των ομίλων, ήταν ισχυρότερη από την ομάδα της Πορτογαλίας Μπράγκα, την ισπανική Αθλέτικ και δύο Red Bull, πρώτα τη γερμανική ΡΜ Λειψίας, και μετά την αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Αξιοπρεπής σεζόν για την ομάδα του Ράντι Γκαρσία.

Από το Champions League

Ενώ η Ατλέτικο, αντιθέτως, στο Γιουρόπα Λιγκ παίζει μόνο από την άνοιξη, η ομάδα του Σιμεόνε «έπεσε» στο δεύτερο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο από το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας τον αγώνα από την Ρόμα και Τσέλσι. Η τρέχουσα φόρμα των «στρωματάδων» μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά καλή, το τελευταίο Σαββατοκύριακο οι Μαδριλένιοι ήταν ισχυρότεροι από τη Χετάφε, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0. Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ η Ατλέτικο έπαιξε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες: δύο νίκες επί της Κοπεγχάγης και Λόκο, μια ήττα από την Σπόρτιγκ και ισοπαλία με την Άρσεναλ.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την ισχυρότερη άμυνα στην Ευρώπη, ενώ η Μαρσέιγ στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο δεν σκοράρει και πολύ συχνά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *