The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Ανζέ: προγνωστικά για στοίχημα

Марсель-Анже-04.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Στις 4 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της γαλλικής Ligue 1 θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Μαρσέιγ και Ανζέ, την πρόγνωση της αναμέτρησης αυτών των συλλόγων ετοίμασε το αναλυτικό τμήμα της ιστοσελίδας μας.

Η Μαρσέιγ στοχεύει στο Champions League

Οι Προβηγκιανοί έχουν ήδη βγει από τις μίνι διακοπές τους, έχοντας παίξει για άλλη μια φορά με τη Λιόν, θυμίζουμε ότι επρόκειτο για επανάληψη, αφού η συνάντηση δεν ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων. Ο αναφερόμενος αγώνας χάθηκε με σκορ 1:2, η Μαρσέιγ πέτυχε ένα γρήγορο ]γκολ, αλλά ταυτόχρονα απέτυχε στο τέλος, δεχόμενη δύο φορές στο τελευταίο 15λεπτο. Η ομάδα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, που ήδη της δίνει το δικαίωμα να παίξει στην πρόκριση του Champions League, αν και πρέπει να παλέψεις για τη δεύτερη θέση, από την οποία απέχει δύο βαθμούς, μετά μπορεί να πάει απευθείας στη φάση των ομίλων. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, είναι στις εθνικές ομάδες τους.

Η Ανζέ είναι ασταθής μεσαία ομάδα

Για την Ανζέ η σεζόν ξεκίνησε αισιόδοξα, αν και δεν ήταν δυνατό να αντέξει τον ανταγωνισμό στην κορυφή της βαθμολογίας για πολύ καιρό. Τώρα ο σύλλογος έχει υποχωρήσει στη 12η θέση, έχοντας κερδίσει μόνο έναν αγώνα από τους πέντε. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε εντός έδρας ήττα από το βασικό αουτσάιντερ Σαιντ-Ετιέν με σκορ 0:1. Η ομάδα πλησιάζει σε αυτή τη συνάντηση με μεγάλες απώλειες προσωπικού, τέσσερις παίκτες είναι στη διάθεση των εθνικών ομάδων και άλλοι τρεις είναι τραυματίες.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι ομάδες έκαναν ένα βαρετό παγκόσμιο παιχνίδι με σκορ 0:0, ακόμη και τα στατιστικά δείχνουν ότι υπήρχαν λίγες ευκαιρίες για γκολ, 15 σουτ για δύο και μόνο δύο στο τέρμα.

Πρόβλεψη

Ακόμη και από τη βαθμολογία είναι προφανές ότι η Μαρσέιγ θα είναι το φαβορί αυτού του ζευγαριού. Είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να μην εξελιχθεί ξανά θεαματικό, οπότε είναι λογικό να σκεφτόμαστε το under. Αποφασίσαμε να στοιχηματίσουμε σε καθαρή νίκη για τους γηπεδούχους, οι Προβηγκιανοί έχουν μεγάλο κίνητρο, ενώ η Ανζέ έχει πολλές απώλειες προσωπικού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μαρσέιγ με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *