The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-AthleticBilbao-08.03

Γιουρόπα Λιγκ, Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Πέμπτη στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων των 16 του Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ Ολιμπίκ θα φιλοξενήσει την ισπανική Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Στάδιο Βελοντρόμ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Μαρσέιγ το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για τους Βάσκους το Γιουρόπα Λιγκ έχει μεγάλη σημασία, επομένως δεν πρέπει να υποτιμούμε τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους.

Όχι η καλύτερη φόρμα

Μετά τη νίκη στις 18 Φεβρουαρίου στο εντός έδρας αγώνα επί της Μπορντό με σκορ 1:0 η Μαρσέιγ σε τέσσερις επόμενες συναντήσεις δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά. Ήττες σημειώθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι από την Μπράγκα και δύο φορές από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα και Κύπελλο Γαλλίας από 0:3, επίσης σημειώθηκε εντός έδρας ισοπαλία με την Ναντ 1:1. Η προτεραιότητα της Μαρσέιγ για την τρέχουσα σεζόν είναι το γαλλικό πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα αυτή βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 56 βαθμούς στο ενεργητικό.

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι σημαντικό

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτυγχάνει στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, μετά από 27 γύρους στην Πριμέρα οι Βάσκοι είναι μόνο στην 14η θέση με 32 βαθμούς στον κουμπαρά. Σε αυτήν την κατάσταση το Γιουρόπα Λιγκ έρχεται στο προσκήνιο για τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους. Στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ οι Ισπανοί κατάφεραν να νικήσουν τη Σπάρτακ Μόσχας στο σύνολο των δύο αγώνων. Η πρώτη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στη Μόσχα, τελείωσε με τη νίκη των Βάσκων 3:1, στο δεύτερο παιχνίδι η «λαϊκή ομάδα» ήταν ισχυρότερη 2:1.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ παίζει καλά εντός έδρας, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα κάνει το καλύτερό της για να μην χάσει στη Γαλλία. Παρά τη σειρά ήττων η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι σε καλή κατάσταση, που αποδείχτηκε από την ομάδα στον αγώνα εναντίον της Βαλένθια στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο θετικό χάντικαπ των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *