The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-EintrachtFrankfurt-20.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος Η – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Βελοντρόμ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7:55 μ.μ. στο Στάδιο Βελοντρόμ η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Μαρσέιγ φαίνεται αρκετά καλή αυτή τη σεζόν, στον τελευταίο αγώνα εκτός έδρας ενάντια Μονακό ήταν σε θέση να κερδίσει με σκορ 3-2. Στην έδρα της η ομάδα παίζει πάντα με το αποτέλεσμα και την πλήρη αφοσίωση. Επιπλέον, ο σύλλογος σκοράρει πολλά και στις δύο τελευταίες συναντήσεις έβαλε 6 γκολ στην αντίπαλη εστία, ενώ δέχτηκε μόλις 2. Φέτος δεν ακούγεται καθόλου ο Payet, αλλά είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που μπορούν να κάνουν το αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε αγώνα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παίζει πολύ άσχημα στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχει κατορθώσει ακόμη να επιτύχει καλά αποτελέσματα. Εκτός έδρας η ομάδα χάνει πολύ, αλλά σε απάντηση μπορεί να στενοχωρήσει τον αντίπαλό της. Οι «αετοί» δεν έχουν την απαραίτητη αγωνιστική εμπειρία σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα, οπότε θα είναι δύσκολο για αυτούς να συνηθίσουν το νέο ρυθμό, ιδίως ενόψει του γεγονότος ότι ο σύλλογος χάνει συχνά.

Πρόβλεψη

Μεταξύ τους αυτοί οι σύλλογοι δεν έχουν παίξει ακόμα, οπότε αυτό το ματς θα είναι η αρχή των σχέσεών τους. Φυσικά, η Μαρσέιγ έχει πολύ μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία σε μεγάλα τουρνουά, και γι’ αυτό η ομάδα είναι το φαβορί σε σύγκριση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ως εκ τούτο, είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε σε καθαρή νίκη των Γάλλων παικτών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *