The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαριούπολ εναντίον Μπορντό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mariupol(Ukr)-Bordeaux(Fra)-09.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Στάδιο Τσερνομόρετς, Οδησσός

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη, 9 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί ποδοσφαιρικός αγώνας του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ΦΚ Μαριούπολ στο γήπεδο «Τσερνομόρετς» της Οδησσού θα φιλοξενεί τη γαλλική ομάδα Μπορντό, η οποία σε αυτό το ζευγάρι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, στη σύνθεση το σαφές πλεονέκτημα είναι στους φιλοξενούμενους, αλλά από την άποψη της αγωνιστικής πρακτικής η υπεροχή είναι στο πλευρό των Ουκρανών, ωστόσο, στο στρατόπεδο της Μαριούπολ έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε για κούραση.

Έκτος αγώνας

Η ΦΚ Μαριούπολ κατάφερε να διεξάγει τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και δύο παιχνίδια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα η ομάδα από την περιοχή Ντόνετσκ έχασε από τη Ζάρια 1:2 και Ντέσνα 1:4, αλλά κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Άρσεναλ Κιέβου 2:1. Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο η ΦΚ Μαριούπολ στη Σουηδία έπαιξε ισοπαλία με την Ντιουργκόρντεν, αλλά στην Οδησσό οι «ναύτες» επικράτησαν τους Σκανδιναβούς 2:1 στην παράταση.

Καλά αποτελέσματα

Η Μπορντό έπαιξε μόνο δύο επίσημους αγώνες στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Οι Γάλλοι απέκλεισαν τη λιθουανική ομάδα Βέντσπιλς, νικώντας δύο φορές τον αντίπαλο: 1:0 εκτός και 2:1 εντός έδρας. Πριν από τους επίσημους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μια σειρά φιλικών, στα τρία τελευταία η ενδεκάδα αυτή ήταν ισχυρότερη από  τη Γκαζελέκ Αζαξιό και Σάιντ Ετιέν και έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Ουνιόν  Βερολίνου. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Μπορντό έπαιξε 19 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Πρόβλεψη

Η ΦΚ Μαριούπολ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην χάσει τον εντός έδρας αγώνα και να μην χάσει γκολ στο δίχτυο της. Η Μπορντό δεν είναι ακόμα στην κορυφή της φόρμας της, αλλά για την Βέντσπιλς έφτασαν οι δυνάμεις. Είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί το σενάριο του πρώτου αγώνα μεταξύ των Γάλλων και των Λιθουανών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *