The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαγιόρκα εναντίον Λεγανές: πρόβλεψη για τον αγώνα

Мальорка-Леганес-01.04

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σον Μοίς

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής την Πέμπτη. Η Β´ κατηγορία της Ισπανίας όχι μόνο δεν σταμάτησε το ράλι στο «παράθυρο» των εθνικών ομάδων, αντίθετα, θα υπάρξει «έξτρα γύρος» στα μεσοβδόμαδα. Και εντός του πλαισίου αυτού το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μονομαχία των ηγετών, μεταξύ Μαγιόρκα και Λεγανές. Για τους γηπεδούχους είναι η ευκαιρία να «ξεκολλήσουν» τους «συλλέκτες των αγγουριών» από τον αγώνα για ηγεσία. Θα το καταφέρουν;

Η Μαγιόρκα προσπαθεί να εξασφαλίσει γρήγορα το εισιτήριο στην Πριμέρα

Οι «Bermellones» παίζει αρκετά ενεργά. Δεν κυριαρχεί άνευ όρων στην κατηγορία της, μάλλον παίζει με ακρίβεια στην άμυνα, προκαλώντας αισθήσεις στο γήπεδο του αντιπάλου. Αλλά αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να αλλάξουν ξανά την κατηγορία. Όμως η Μαγιόρκα δεν είναι απλώς «ποδοσφαιρικός ανελκυστήρας», είναι μια ομάδα που δεν έχει παραμείνει πουθενά για πολύ καιρό, είτε πέφτοντας στη Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας, είτε απογειώνοντας από εκεί στην Πριμέρα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Βέβαια στο σίγουρο βήμα προς την επόμενη άνοδο στη La Liga άρχισε να παρεμβαίνουν τα αδύναμα αποτελέσματα των συναντήσεων τον Μάρτιο: 0-2 με την Σπόρτινγκ Χιχόν, 0-0 με τον Οβιέδο. Τη Δευτέρα η Μαγιόρκα ηττήθηκε 1-4 από την Φουενλαμπράδα.

Η Λεγανές επέστρεψε στη Σεγούντα

Οι «συλλέκτες των αγγουριών» το 2016 κατάφεραν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα ντεμπούτου στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας. Εκεί, ωστόσο, ο σύλλογος δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο χωρίς να ανέβει πάνω από την 13η θέση. Όμως, τρεις φορές στη σειρά, κατάφερνε να εξασφαλίσει την επιβίωσή του και δύο φορές αυτή η μέτρια ομάδα προσκολλήθηκε στην τελευταία από τις σωτήριες, 17η θέση… Το 2020 λίγο δεν έφτασε: ήταν 1 βαθμός πίσω από την Θέλτα, 3 βαθμούς πίσω από την Αλάβες. Βέβαια θα ήθελαν να επιστρέψουν στο συνηθισμένο επίπεδο αμέσως. Αλλά είναι δύσκολο, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και οι παίκτες του Asier Garitano δεν είναι ιδιαίτερα σταθερές. Στους τελευταίους 5 γύρους έχουν μόνο 1 νίκη και 5 βαθμούς. Ωστόσο, το Σάββατο, η Λεγανές κατάφερε να σταματήσει έναν από τους διεκδικητές του απευθείας εισιτήριου στη La Liga (και, ως εκ τούτου, πιθανό ανταγωνιστή, την Αλμερία). Το παιχνίδι αποδείχθηκε να έχει το πιο δραματικό αποτέλεσμα: έχοντας χάσει στο 2ο επιπλέον λεπτό, η Λεγανές κατάφερε να ξεφύγει από την ήττα, σημειώνοντας στο 10ο, ο Muñoz μετέτρεψε το πέναλτι.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μαγιόρκα συνολικά έχει πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Αν και την περασμένη σεζόν η Λεγανές σημείωσε 4 στους 6 πιθανούς βαθμούς σε αγώνες μαζί της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να επιβιώσει. Το Δεκέμβριο όμως το μοναδικό γκολ του Νντιέι έφερε την εκτός έδρας νίκη στους «νησιώτες».

Πρόβλεψη

Η Μαγιόρκα πρέπει να «ξυπνήσει», αλλά και η Λεγανές έχει κάτι να αγωνιστεί, οπότε δεν θα είναι εντελώς βαρετό. Σας συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *