The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίντλεσμπρο εναντίον Μπάρνσλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Мидлсбро-Барнсли-10.08

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Πρώτος γύρος

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Riverside Stadium

Στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας οι Μίντλεσμπρο και Μπάρνσλεϊ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Μίντλεσμπρο

Για πολλά χρόνια, η Μίντλεσμπρο παίζει στο Τσάμπιονσιπ, ανεβαίνοντας περιοδικά στην κατηγορία για λίγο. Σημειώνω ότι μετά από τέσσερις νίκες σε πέντε φιλικά η ομάδα κέρδισε μόνο έναν βαθμό στους αγώνες του Τσάμπιονσιπ με τη Γουέστ Μπρόμιτς (1:1) και την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (2:3).

Μπάρνσλεϊ

Η Μπάρνσλεϊ υποβιβάστηκε στη League 1, τερματίζοντας στην τελευταία εικοστή τέταρτη θέση της σεζόν 2021/22. Το καλοκαίρι η ομάδα είχε καλές εμφανίσεις απέναντι σε Worksop (3:1), Crewe (0:0), Nottingham (0:0), Harrogate (0:0) και Sheffield United (2:1). Ενώ σε επίσημο επίπεδο σημειώθηκε ήττα 0:1 από την Πλίμουθ και νίκη 1:0 επί της Τσέλτεναμ.

Πρόβλεψη

Για δύο χρόνια, οι ομάδες ανταλλάσσουν νίκες εντός έδρας, οπότε πλέον οι πιθανότητες επιτυχίας της Μίντλεσμπρο θεωρούνται πολύ υψηλές. Ωστόσο, εξακολουθώ να περιμένω αξιοπρεπή αντίσταση από την Μπάρνσλεϊ τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα ημίχρονα με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *