The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίντιλαντ εναντίον Ράντερς: πρόβλεψη για αγώνα

Мидтъюлланн-Раннерс-15.07

Πρωτάθλημα Δανίας

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Αρένα MCH

Είναι μόνο τα μέσα του καλοκαιριού, μέσα Ιουλίου. Σταδιακά όμως στην Ευρώπη, στα εθνικά πρωταθλήματα που ξεκίνησαν την άνοιξη προσθέτονται κληρώσεις. Από τις διακοπές βγαίνει και η Superleague της Δανίας. Ο 1ος γύρος ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής, με τον αγώνα μεταξύ της Μίντιλαντ και της Ράντερς. Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον ενδιαφέρον αγώνα στις 15 Ιουλίου 2022.

Η Μίντιλαντ παραμένει ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στο ποδόσφαιρο της χώρας τους

Οι «λύκοι» σαν ομάδα δημιουργήθηκε μόλις το 1999. Αλλά προχώρησαν γρήγορα και τώρα, λιγότερο από ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, έγιναν τρεις φορές πρωταθλητής της χώρας. Η τελευταία φορά που κατακτήθηκε το χρυσό ήταν το 2020. Αλλά μετά από αυτό, η ομάδα έγινε ασημένια πρωταθλήτρια δύο φορές, εξάλλου την άνοιξη κέρδισε το κύπελλο, το 2ο στην ιστορία. Προσπαθούν να αποδείξουν τον εαυτό τους και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην τελευταία κλήρωση οι Δανοί έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Europa League και έχασαν μόνο στα πέναλτι στα πλέι οφ της Conference League από τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν αρκετό για να διατηρήσει τη θέση του ο Μπο Χένρικσεν, ο οποίος έγινε προπονητής το 2021.

Η Ράντερς έχει δείξει καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια

Η Ράντερς αρκετά σεμνός σύλλογος. Η τελευταία φορά που ανέβηκαν στη Σούπερ Λίγκα της Δανίας ήταν το 2012, παρεμπιπτόντως, κέρδισαν αμέσως το χάλκινο. Αυτό δεν μπορούσε να επαναληφθεί, στο τελευταίο πρωτάθλημα για παράδειγμα υπήρχε μόνο η 6η θέση. Αλλά το 2021, ήταν δυνατό να κερδίσουν το κύπελλο, για δεύτερη φορά στην ιστορία (πριν από αυτό ήταν το 2006). Αυτή η επιτυχία επέτρεψε στην ομάδα να φτάσει στο Conference League και εκεί, παίρνοντας τη 2η θέση στον όμιλο με τις AZ, Jablonec και Κλουζ, η Ράντερς έφτασε στα πλέι οφ. Όμως η Λέστερ ήταν εκεί και οι Άγγλοι κέρδισαν αρκετά εύκολα, 3-1 και 4-1. Αυτό φυσικά επηρέασε τις εμφανίσεις στην εγχώρια αρένα. Αλλά, φυσικά, παρόλα αυτά, τίποτα δεν απειλεί ιδιαίτερα τις θέσεις του Thomas Thomasberg. Αυτός ο τεχνικός ανέλαβε ως επικεφαλής προπονητής το 2018 και είναι αυτός που δικαίως θεωρείται ο κύριος δημιουργός των πρόσφατων επιτυχιών των «ιππέων». Να σημειωθεί ότι το ρόστερ ενισχύθηκε με τον Edgar Babayan. Ο μέσος της εθνικής Αρμενίας έπαιζε αρκετά τακτικά στην Βάιλα την άνοιξη.

 

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ράντερς κέρδισε τελευταία φορά πριν από 10 χρόνια, και μετά στο πλαίσιο του κυπέλλου. Και οι 4 τελευταίοι προσωπικοί αγώνες έχουν τελειώσει πάντα με νίκες της Μίντιλαντ.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο η Ράντερς να είναι τώρα έτοιμη να αντιστρέψει την αρνητική τάση με έναν δυνατό αντίπαλο. Ποντάρουμε σε άλλη μία νίκη της Μίντιλαντ με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *