The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίντιλαντ εναντίον ΑΕΚ Λάρνακας: προγνωστικά για στοίχημα

Мидтъюлланн-АЕКЛарнака-19.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022, 8:45 μ.μ.

Αρένα MCH

Η δανική Μίντιλαντ και η κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας θα αναμετρηθούν στο δεύτερο στάδιο των προκριματικών του Champions League.

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ τελείωσε την προηγούμενη σεζόν στη δεύτερη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη σεζόν 2022/23 οι «λύκοι» έπαιξαν τρία ματς, δύο εκ των οποίων έληξαν υπέρ τους. ενώ στον πρώτο γύρο της Superleague με τη Ράντερς σημειώθηκε μαχητική ισοπαλία 1:1.

ΑΕΚ Λάρνακας

Στο πρώτο μισό του Ιουλίου, η ΑΕΚ Λάρνακας έδειχνε αντάξια με φόντο τις Ραπίντ (3:2), Κισβάρδα (2:2) και ΑΠΟΕΛ (2:2). Ωστόσο, οι «κιτρινοπράσινοι» δεν έχουν βρει ακόμα ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Αν και στο πρωτάθλημα της Κύπρου, που ολοκληρώθηκε τον Μάιο, ήταν αυτοί που δέχτηκαν τα λιγότερα γκολ στα δικά τους δίχτυα.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Μίντιλαντ είναι πολύ υψηλότερο και λίγοι αμφιβάλλουν για το πέρασμά της στον επόμενο γύρο. Είμαι σίγουρος ότι στον πρώτο αγώνα οι Δανοί θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσουν τις πιο άνετες συνθήκες στο τουρνουά για τους εαυτούς τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίντιλαντ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *