The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν (Ιταλία) εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης (Σκωτία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Селтик-03.12b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020, 7:55μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μίλαν. Στάδιο San Siro

Ο αγώνας της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας του Europa League μεταξύ Μίλαν και Σέλτικ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη.

Μίλαν

Δεύτερη θέση στον όμιλο, επτά βαθμοί και διαφορά τερμάτων 7:5 – η Μίλαν είναι πολύ κοντά στο να φτάσει στην ανοιξιάτικη φάση του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Νωρίτερα, οι ροσονέρι νίκησαν τη Σέλτικ 3:1 και τη Σπάρτα 3:0 στην τάξη, αλλά έκαναν τη ζωή τους πολύ πιο δύσκολη μετά από αποτυχημένη μονομαχία δύο αγώνων με τη Λιλ (0:3, 1:1)

Σέλτικ Γλασκώβης

Η Σέλτικ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του Ομίλου Η, έχοντας κερδίσει μόνο έναν βαθμό με διαφορά τερμάτων 5:13. Αυτό το φθινόπωρο οι Κέλτες κατάφεραν να πάρουν βαθμούς από τη Λιλ (2:2), αλλά σε άλλες περιπτώσεις ηττήθηκαν ανελέητα από τη Μίλαν (1:3) και την Σπάρτα Πράγας (1:4, 1:4).

Πρόβλεψη

Ο μεγιστάνας της Σκωτίας τώρα βρίσκεται σε βαθιά κρίση, ενώ η Μίλαν κερδίζει όλους στη σειρά και σε όλα τα τουρνουά. Πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση, οι Ιταλοί θα δείξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και θα καταγράψουν στο λογαριασμό τους επόμενους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *