The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν (Ιταλία) εναντίον Λιλ (Γαλλία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Лилль-05.11b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο San Siro

Στην τρέχουσα εκστρατεία η Μίλαν και η Λιλ δεν γνωρίζουν την πικρία της ήττας, οπότε η μονομαχία τους στον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Μίλαν

Πέντε νίκες και μία ισοπαλία – με τέτοιους δείκτες η Μίλαν ηγείται του ιταλικού πρωταθλήματος και διεκδικεί σοβαρά την επιστροφή στο Champions League μετά από πολλά χρόνια. Οι Rossoneri δεν ξεχνάνε τους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, όπου νίκησαν εύκολα τη Σέλτικ (3:1) και τη Σπάρτη (3:0).

Λιλ

Την παραμονή η Λιλ έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Λυών, γι’ αυτό η ΠΣΖ έχασε την πρώτη γραμμή στο Λιγκ 1 Γαλλίας. Ωστόσο, αυτό δεν στενοχώρησε τα «μαστίφ», ο κύριος στόχος των οποίων παραμένει να τερματίσουν στη ζώνη του Champions League. Όσο για το Γιουρόπα Λιγκ, οι παίκτες του Γκάλτιερ σημείωσαν τέσσερις βαθμούς σε αντιπαράθεση με τη Σπάρτη (4:1) και τη Σέλτικ (2:2).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες φημίζονται για την αξιοπιστία τους στην άμυνα, αλλά με ένα τόσο αυστηρό πρόγραμμα παιχνιδιών, μπορούν πανεύκολα να χάσουν τη συγκέντρωση. Η πρόβλεψή μου είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *