The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίο Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Arsenal-08.03

Γιουρόπα Λιγκ, Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η κεντρική αναμέτρηση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι αγώνας μεταξύ ιταλικής Μίλαν και αγγλικής ομάδας Άρσεναλ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Ιταλία, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους γηπεδούχους σαφές φαβορί σε αυτή τη συνάντηση. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι «κόκκινο-μαύροι» είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ οι Λονδρέζοι έπεσαν σε ψυχολογικό λάκκο.

Χωρίς ήττες

Η Μίλαν δεν χάνει εδώ και 13 αγώνες, διάστημα κατά το οποίο η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο κατάφερε να νικήσει 10 νίκες με 3 ισοπαλίες. Σε έξι τελευταία παιχνίδια οι «κόκκινο-μαύροι» ποτέ δεν έχασαν στην εστία τους, αν και ανάμεσα στους αντίπαλους των «διάβολων» υπήρχαν ισχυρές ιταλικές ομάδες Λάτσιο, Ρόμα, Σαμπντόρια. Για τη Μίλαν το Γιουρόπα Λιγκ έχει μεγάλη σημασία, γιατί είναι πιθανό να αποτύχει να προκριθεί στο top-4 της Σέριε A’ Ιταλίας τη φετινή σεζόν.

Μεγάλη σημασία

Αλλά και για την Άρσεναλ το δεύτερο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό κύπελλο δεν ζυγίζει λιγότερο. Οι «ερυθρόλευκοι» στην Premier League αυτή τη στιγμή είναι μόλις έκτοι, χάνοντας από την τέταρτη Τότεναμ 13 βαθμούς. Δεν είναι δυνατό να καλύψουν αυτό το χάντικαπ στους υπόλοιπους 9 γύρους στο αγγλικό ελίτ, δεδομένης της τρέχουσας φόρμας της Άρσεναλ και δύναμης των αντιπάλων. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Premier League η Άρσεναλ έπαιξε 15 συναντήσεις, στις οποίες κατάφερε να κερδίσει μόλις τρεις φορές με οκτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν παίζει καλά στην έδρα της, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο σχεδόν δεν χάνει στόχους στην εστία της. Ενώ η Άρσεναλ έχει προβλήματα με τα αποτελέσματα, τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Βενγκέρ αισθάνεται ανασφαλής. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Άρσεναλ είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *