The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Фиорентина-29.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία προσπαθούν να μεταφέρνουν το μερίδιο των αγώνων σχεδόν κάθε γύρου για Κυριακή. Αυτή τη φορά τίποτα δεν αλλάζει, και οι περισσότεροι αγώνες θα διεξαχθούν τη δεύτερη μέρα του Σαββατοκύριακου. Ίσως το πιο ενδιαφέρον θα είναι το παιχνίδι μεταξύ Μίλαν και Φιορεντίνα. Πρέπει να περιμένουμε να αποτύχει ο ηγέτης;

Η Μίλαν ανταποκρίνεται στις πιο τολμηρές προσδοκίες

Οι «ερυθρόμαυροι» για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν όχι μόνο να σκιαγραφήσουν τις φιλοδοξίες τους να αγωνιστούν για το Scudetto, αλλά η ομάδα έχει ήδη ξεχάσει όταν έπαιζε στο Champions League. Πριν από ένα χρόνο, βρισκόταν σε κρίση, αλλά το απροσδόκητο στοίχημα στον Stefano Pioli δικαιολογήθηκε πλήρως. Έκανε αναδιάρθρωση του παιχνιδιού των Rossoneri και σημείωσε σαφή πρόοδο την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, σχεδόν κανένας δεν περίμενε να δει τη Μίλαν στα τέλη του φθινοπώρου ως μοναδικό ηγέτη της κατάταξης. Ναι, μετά από ένα ισχυρό ξεκίνημα, ο σύλλογος άρχισε να εναλλάσσει νίκες με ισοπαλίες, αλλά οι ανταγωνιστές χάνουν ακόμα περισσότερο και συχνότερα. Μετά από την παύση για τις εθνικές ομάδες, οι «ερυθρόμαυροι» κέρδισαν σημαντική νίκη επί της Νάπολι εκτός έδρας. Στη Νάπολη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 3:1 με ένα διπλό από τον ισχυρό Ιμπραχίμοβιτς. Έφτασε 10 γκολ τη σεζόν σε μόλις 6 παιχνίδια.

Η Φιορεντίνα έχει ήδη αλλάξει προπονητή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποτέλεσμα

Οι «βιολέτες» έχουν έναν τόσο φιλόδοξο και γενναιόδωρο ιδιοκτήτη όπως ο Rocco Komisso. Αλλά δεν είναι τυχαίο που ο πιο υποσχόμενος από τους παίκτες, ο Φεντερίκο Κσιέζα, δραπέτευσε από το σύλλογο, ο νεαρός ηγέτης με σκάνδαλο πήγε στους εχθρούς, την Γιουβέντους. Παρ’ όλα αυτά, το ρόστερ ήταν αρκετά ισχυρό: Ribery, Castrovilli, Caceres, Milenkovic, Bonaventura, Borja Valero, Amrabat, Pulgar, Cutrone, αλλά υπό τον Yakini έμεινε στο κάτω μέρος της κατάταξης. Η διοίκηση είχε αρκετή υπομονή μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου: μετά το 0-2 με τη Ρόμα και το 0-0 με την Πάρμα, ο τεχνικός απολύθηκε. Στη θέση του κάλεσαν τον Prandelli, ένας τεχνικό με εμπειρία και φήμη (υπό την καθοδήγηση του η Φιορεντίνα ήταν μεταξύ των ηγετών στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2000!), αλλά ήταν ήδη ξεχασμένος. Το ντεμπούτο του αποδείχθηκε ανεπιτυχές, εντός έδρας η ομάδα έχασε από έναν νεοφερμένο, Μπενεβέντο. Αλλά στις 25 Νοεμβρίου, το γκολ του Μόντιελ στο 112ο λεπτό βοήθησε την ομάδα να περάσει στο Κύπελλο την Ουντινέζε στο Φριούλι κιόλας. Βέβαια αυτό πήρε, προφανώς, πολλές δυνάμεις …

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίλαν είχε ένα καλό σερί το 2016-2018 (3 νίκες και 2 ισοπαλίες). Αλλά τώρα δύο φορές στη σειρά στα πρωταθλήματα, χάνοντας εντός έδρας, η Φιορεντίνα κατάφερε να κερδίσει νίκες στο San Siro (1-0 το 2018 και 3-1 το 2019).

 

Πρόβλεψη

Η Μίλαν σαφώς δεν θέλει να σταματήσει, ενώ η Φιορεντίνα δεν πείθει ακόμα. Ας πάρουμε το προφανές στοίχημα με τη νίκη της γηπεδούχου (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *