The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Милан-Тоттенхэм-14.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στους 16 του Champions League, η κλήρωση συγκέντρωσε αντιπάλους περίπου ίδιου επιπέδου – Μίλαν και Τότεναμ.
Μίλαν
Η βασιλεύουσα πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν ξεκίνησε το 2023 με μια σειρά από κακές εμφανίσεις τόσο στη Serie A όσο και στο Κύπελλο Ιταλίας και το Σούπερ Καπ. Δεδομένης της μεγάλης πυκνότητας στη βαθμολογία, οι Rossoneri αποχώρησαν από τη ζώνη των 4 κορυφαίων. Και στο Champions League τερμάτισαν δεύτεροι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Τσέλσι, Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Τότεναμ
Η Τότεναμ είχε στους αντιπάλους την Άιντραχτ, την Σπόρτινγκ και την Μαρσέιγ – όλα τελείωσαν με την πρώτη θέση για τους Σπερς, την τελευταία στιγμή. Σημειώνω ότι στην Πρέμιερ Λιγκ, οι παίκτες του Κόντε βρίσκονται στην άνετη πέμπτη θέση, ενώ την παραμονή κέρδισαν εντελώς απροσδόκητα τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 1:0.
Πρόβλεψη
Σε αυτή την περίπτωση, τείνω περισσότερο στην τοπική επιτυχία της Τότεναμ, η οποία είναι και πιο δυνατή σε προσωπικό και έχει σοβαρή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ακόμη και η ισοπαλία θα είναι μια σημαντική ανακάλυψη για τη Μίλαν, η οποία έχει ξεχάσει εντελώς τις νίκες σε όλα τα επίπεδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *