The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Torino-17.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία μόνο την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ημιτελικός αγώνας με τη συμμετοχή της Μίλαν. Ως εκ τούτου, στους Ροσονέρι επέτρεψαν να παίξουν τη Δευτέρα στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Σέριε A, δηλαδή τότε η Μίλαν θα φιλοξενήσει τη Τορίνο. Θα καταφέρουν να κερδίσουν τουλάχιστον σ’ αυτή τη συνάντηση; Προτείνουμε την πρόβλεψή μας  για τον αγώνα στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Η Μίλαν και ο προπονητής της βρίσκονται υπό πίεση

Οι «ερυθρόμαυροι» συχνά αλλάζουν τους τεχνικούς, αναμένοντας ότι τελικά αυτό θα τους επιτρέψει να βρουν εκείνο με τον οποίο η φιλόδοξη ομάδα θα επιστρέψει στο Champions League, θα κερδίσει τρόπαια. Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν η απαίτηση που τέθηκε ενώπιον του Στέφανο Πιόλι πριν τον διορισμό του ως προπονητή. Μέχρι στιγμής δεν τα πάει πολύ καλά, οι φήμες συζητούν ενεργά υποψήφιους διάδοχους αυτού του τεχνικού, από τον Marcelino μέχρι τον Andrey Shevchenko. Σε γενικές γραμμές οι ροσονέρι δείχνουν καλό ποδόσφαιρο ακόμα και τώρα. Πολύ ωραία αντιτάχθηκαν στην Ίντερ στο ντέρμπι, κέρδισαν κιόλας το 1ο ημίχρονο με σκορ 2-0. Και την Πέμπτη η Μίλαν, ακόμη και στη μειοψηφία, ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει το Κύπελλο επί της Γιουβέντους. Αλλά και πάλι, για τους «ασπρόμαυρους», σύμφωνα με πολλούς, έπαιξαν οι διαιτητές: στο 89ο μετά το σουτ-«ψαλίδι» του Ρονάλντο η μπάλα έπεσε στο χέρι του Καλάμπρια, το οποίο μετά από την προβολή ερμηνεύτηκε ως φάουλ. Ο Κριαστιάνο από το πέναλτι άνοιξε τον Ντοναρούμα.

Η Τορίνο συνεχίζει την ελεύθερη πτώση

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν η ομάδα έφτασε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ακόμα κι αν γι’ αυτό θα πρέπει να πει ευχαριστώ στη Μίλαν, η οποία αρνήθηκε της «ποσόστωσης» της στο πλαίσιο της «ειρηνικής» με την UEFA. Στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα είχε επίσης καλά κομμάτια και ο Αντρέα Μπελότι σημείωσε σαφώς καλή φόρμα. Αλλά από τα μέσα Ιανουαρίου οι «ταύροι» άρχισαν να κατεβάζουν τους ρυθμούς, γεγονός που κατέληξε σε πλήρη κρίση: λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο η ομάδα έχασε 5 φορές στη σειρά, δεχόμενη 7 γκολ από την Αταλάντα και 4 από τον αρχάριο Λέτσε. Εδώ, η ηγεσία δεν άντεξε, απολύοντας τον Mazzarri. Ο Walter αντικαταστάθηκε από έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Τορίνο, Moreno Longo. Αλλά μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει αλλάξει: με την Σάμπντορια στον τελευταίο γύρο η Τορίνο άνοιξε το σκορ, αλλά μετά έχασε 3 γκολ μέσα σε 9 λεπτά.

Προηγούμενοι αγώνες

Ήταν η Μίλαν που πρόσφατα απέκλεισε τη Τορίνο από το Κύπελλο: 2-2 μετά την κανονική διάρκεια, τα γκολ του Τσαλχάνογλου και Ιμπραΐμοβιτς  στην παράταση. Αλλά πριν από αυτό η Τορίνο είχε να χάσει 6 παιχνίδια, και στα τελευταία σημείωσε δύο νίκες. Επίσης οι «ταύροι» το φθινόπωρο έδωσαν δυνατά 2-1 εντός έδρας με διπλό του Αντρέα Μπελότι.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν έχει αυξήσει τους ρυθμούς της με τον Στέφανο Πιόλι, ενώ η Τορίνο βρίσκεται σε παρατεταμένη πτώση. Ήρθε η ώρα για τους «ερυθρόμαυρους» να κερδίσουν επιτέλους σε κανονική διάρκεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *