The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Торино-26.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μιλάνο. Στάδιο Σαν Σίρο

Ο επόμενος αγώνας της δέκατης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στη Μίλαν και την Τορίνο είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη.

Μίλαν

Η Μίλαν έχει αποκτήσει απίστευτη φόρμα, φτάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 22:9. Σημειώστε ότι οι ροσονέρι έχουν το τρέχον σερί πέντε νικών, τα θύματά τους ήταν η Βενετία (2:0), η La Spezia (2:1), η Αταλάντα (3:2), η Βερόνα (3:2) και η Μπολόνια ( 4:2) ).

Τορίνο

Την παραμονή η Τορίνο νίκησε τη Τζένοα (3:2), χάρη σ’ αυτό οποία ανέβηκε στην ενδέκατη θέση με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:10. Αλλά πριν από αυτό η ομάδα αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες σε αναμετρήσεις με τη Λάτσιο (1:1), τη Βενετία (1:1), τη Γιουβέντους (0:1) και τη Νάπολι (0:1).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η επίθεση της Μίλαν θα συνεχίσει την υπερβολή της και θα σπάσει εύκολα την αντίσταση του αντιπάλου, το επίπεδο του οποίου είναι αισθητά χαμηλότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *