The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τζένοα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Дженоа-15.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η νέα περιοδεία της Serie A δεν ξεκινά μόνο με μερικούς αγώνες την Παρασκευή, έχει ξαναγίνει. Αλλά και γείτονες, γίγαντες από την ίδια πόλη, παίζουν παράλληλα. Ενώ η Ίντερ θα παίξει με την Σπέτσια του Τιάγκο Μότα, η Μίλαν θα φιλοξενήσει τη Τζένοα στο Σαν Σίρο και, φυσικά, θα έχει μόνο στόχο τη νίκη. Θα τα καταφέρουν οι Ερυθρόμαυροι; Οι συντάκτες του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 15 Απριλίου 2022.

Η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να δείξει 100% αποτέλεσμα μέχρι τον τελευταίο γύρο

Οι «ροσονέρι» για πολύ καιρό ήταν γίγαντες μόνο «στα χαρτιά», σε γενικές γραμμές, τυπικά. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν ανέβηκαν καν στο top-4 της Serie A. Όλα άλλαξαν υπό τον Stefano Pioli, ο οποίος, όπως πολλοί ξεχνούν, έγινε τεχνικός σχεδόν τυχαία, μετά την ηχηρή αποτυχία του Marco Giampaolo εδώ. Ο προπονητής ήδη την περασμένη σεζόν με τους παίκτες του πάλεψε για το Scudetto, ωστόσο, η ίδια η άνοδος στη 2η θέση ήταν μια σημαντική ανακάλυψη. Τώρα όμως θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Από αυτή την άποψη, υπήρξε ένα λυπηρό λάθος στις 4 Απριλίου, όταν δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην Μπολόνια εντός έδρας και στη συνέχεια επανέλαβαν το 0:0 με την Τορίνο, εξαιτίας αυτού η Νάπολι πλησίασε πλάτη με πλάτη. Ακόμη χειρότερα, η γειτόνισσα, η Ίντερ, προηγείται στα «χαμένα», κάτι που σε αναγκάζει να παίξουν στο τέλος μόνο για να κερδίσουν.

Η Τζένοα κάθε σεζόν πλησιάζει όλο και περισσότερο στον υποβιβασμό

Οι «γρύπες» δεν μάντεψαν αμέσως με τον προπονητή. Έτσι, ο Andriy Shevchenko δεν δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη ούτε εδώ, αντί για πρόοδο υπό τον Ουκρανό, έγινε μια απότομη βουτιά στη ζώνη του υποβιβασμού. Και κατάφεραν να ξεφύγουν από εκεί υπό τον Blessin, τον νέο τεχνικό, με μεγάλη δυσκολία. Στην αρχή, ο Αλέξανδρος μπόρεσε να διδάξει τους παίκτες του να μην χάνουν και σχεδόν να μην δέχονται γκολ, ο σύλλογος από τη Γένοβα σημείωσε ένα μοναδικό σερί 7 ισοπαλιών στη σειρά (0-0 ή 1-1). Και λίγο πριν την παύση για τους αγώνες της εθνικής ομάδας τον Μάρτιο, λόγω του μοναδικού γκολ του Πορτανόβα νίκησαν την Τορίνο, κάτι που έγινε η πρώτη τέτοια επιτυχία από τον Σεπτέμβριο στη Serie A. Αλλά μετά το διάλλειμα ήταν μόλις 0-1 με τη Βερόνα, ενώ υπήρχαν ελπίδες να πιάσουν βαθμούς με μεσαίες ομάδες. Με τη Λάτσιο έχασαν καταστροφικά 1:4.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020 η Τζένοα κατάφερε να κερδίσει 4 βαθμούς σε δύο συναντήσεις με τη Μίλαν. Μετά όμως οι «ερυθρόμαυροι» πήραν εκδίκηση, με τη μορφή δύο νικών στη Serie A. Και στο κύπελλο πέρασαν τους «γρύπες», αλλά μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να σκίσει τον αντίπαλο. Περιμένουμε να κερδίσει στο 1ο ημίχρονο και τον αγώνα συνολικά (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *