The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Σκεντίγια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan(Ita)-Shkendija(Mac)-17.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

17/08/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Η Μίλαν την ερχόμενη Πέμπτη στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Σκεντίγια, ομάδα από την Αλβανία, η οποία ήταν σε θέση να επιτύχει ένα τόσο υψηλό στάδιο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στη γραμμή στοιχήματος η Μίλαν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, και είναι εντελώς λογικό, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Σέριε A’ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, δηλαδή, οι «ερυθρόμαυροι» δεν έχουν ακόμη μια σταθερή αγωνιστική πρακτική, που μπορεί να αποτρέψει τους μελλοντικούς γηπεδούχους να κερδίσουν απρόσκοπτα την αλβανική ομάδα.

Κέρδισαν την Κραϊόβα

Ο αντίπαλος της Μίλαν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ήταν η ομάδα Κραϊόβα από τη Ρουμανία. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Ρουμάνων και έφερε την ελάχιστη νίκη στη Μίλαν 1:0. Το δεύτερο παιχνίδι χάρισε στους Ιταλοί πιο σίγουρη νίκη 2:0. Μετά από δύο παιχνίδια με τους Ρουμάνους η Μίλαν έπαιξε φιλικό αγώνα εναντίον Ρεάλ Μπέτις, ο οποίος έληξε υπέρ των Ισπανών 2:1.

Πέρασαν τρεις γύρους

Σε αντίθεση με τη Μίλαν, η Σκεντίγια έχει ήδη περάσει τρεις γύρους των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Στην αρχή οι Αλβανοί ήταν ισχυρότεροι της Dacia 3:0, 4:0, στη συνέχεια οι Αλβανοί απόκλεισαν τη φινλανδική ομάδα HJK, και μετά τη Τρακάι. Στο εγχώριο πρωτάθλημα της Αλβανίας, το οποίο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, η Σκεντίγια έπαιξε στη σεζόν 2017–18 έναν αγώνα, που έληξε με τη νίκη επί Βαρδάρη 2:0.

Πρόβλεψη

Όλα δείχνουν ότι η Σκεντίγια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι αισθητά κατώτεροι από τους «ερυθρόμαυρους» ως προς τη σύνθεση και τις δυνατότητες, αλλά οι Αλβανοί είναι σημαντικά υψηλότεροι από τους Ιταλούς από την άποψη της αγωνιστικής φόρμας. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σκεντίγια με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,58.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *