The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ROME, ITALY - FEBRUARY 03:  Patrick Schick of AS Roma competes for the ball with Franck Kessie and Lucas Paqueta of AC Milan during the Serie A match between AS Roma and AC Milan at Stadio Olimpico on February 3, 2019 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 6:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στην Ιταλία η Κυριακή θα είναι πλούσια σε ποδοσφαιρικές συναντήσεις. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα είναι το πρώτο. Όλοι αναγνωρίζουν τον κεντρικό αγώνα μεταξύ Μίλαν και Ρόμα στο San Siro. Pioli vs Fonseca – ποιος θα προετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες του για την προσωπική συνάντηση; Κάνουμε μια δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 28 Ιουνίου 2020.

Η Μίλαν σκέφτεται πάρα πολύ για την επόμενη σεζόν

Οι «ερυθρόμαυροι» αρχίζουν ήδη να εργάζονται στην αγορά μεταγραφών. Είναι ήδη γνωστό ότι ορισμένοι παίκτες θα απελευθερωθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Σέριε Α, χωρίς να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Προσπαθούν επίσης να διαπραγματευτούν με πιθανούς νεοεισερχόμενους. Τα ονόματα πολλών από αυτά σχετίζονται με Ραλφ Ράνγκνικ – Ιβάν Γκαζίδης, οι οποίοι έχουν σημαντικό βάρος στην τρέχουσα ηγεσία των «ροσονέρι», βλέπουν μόνο τον Ραλφ ως τεχνικό για την επόμενη σεζόν του συλλόγου… Αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν το στόχο του σημερινού τεχνικό, Stefano Pioli, στη μορφή κατάκτησης της πρόκρισης σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Ειλικρινά, το top-4 είναι πολύ μακριά, και είναι σχεδόν αδύνατο να το καλύψουν. Οι ελπίδες για να κερδίσουν το κύπελλο έχουν λιώσει αφού έχασαν από την Γιουβέντους στους ημιτελικούς. Αλλά σε πολλούς άρεσε πώς η Μίλαν αγωνίστηκε εκεί. Επέστρεψαν επίσης τέλεια στην κλήρωση της Σέριε A, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, κερδίζοντας συντριπτική νίκη εκτός έδρας. Από τη μία πλευρά, η μέτρια Λέτσε ήταν στους αντιπάλους, από την άλλη πλευρά όμως κατάφεραν να δείξουν ότι μπορούν να σκοράρουν και χωρίς τον Ζλάταν.

Η Ρόμα δεν έχει αποχαιρετήσει ακόμη το όνειρό της

Οι Ρωμαίοι είναι πιο κοντά στο Champions League. Η επιστροφή εκεί υπήρχε ο στόχος για αυτή τη σεζόν, και αυτή τέθηκε στον Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος είχε αναλάβει την ηγεσία της ομάδας πριν από ένα χρόνο. Η κατάσταση του πρώην προπονητή του Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Μόνο η Νάπολι παραδόθηκε από πιθανούς αντιπάλους (τώρα βέβαια αναζωογονεί απότομα με τον Τζενάρο Γκατούζο), αλλά η μισητή Λάτσιο πυροβόλησε εντυπωσιακά. Επιπλέον, ανέβασε ρυθμούς, που αναμενόταν μετά τον ερχομό του Κόντε, η Ίντερ, ενώ η Αταλάντα κρατάει γερά το επίπεδό της, ακόμη και παίζοντας παράλληλα στο Champions League. Ταυτόχρονα, οι «τζαλορόσι» αντιμετωπίζει προβλήματα προσωπικού με το συνεχώς γεμάτο «νοσοκομείο» και η οικονομική κατάσταση είναι πολύ χάλια λόγω αποτυχημένης πώλησης. Αλλά οι «λύκοι» δεν έχουν παραδοθεί ακόμη. Αυτή η διάθεση για το θετικό αποτέλεσμα συνέβαλε στην αποτροπή της αποτυχίας στον τελευταίο γύρο. Ο πρώην τεχνικός της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, έφερε την τρέχουσα ομάδα του, Σαμπντόρια, στο Stadio Olimpico την Τετάρτη. Και χάρη στον στόχο του Gabbiadini το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε προβάδισμα. Όμως ο Έντιν Ντζέκο έχει ήδη αρπάξει με το δυναμικό του διπλό νίκη για για τους «τζαλορόσι» την τελευταία μισή ώρα. Αλλά θα έχουν αρκετή δύναμη ο Βόσνιος και οι συνεργάτες του την Κυριακή;

Προηγούμενοι αγώνες

Τα κλαμπ έχουν αρκετά ίδια ιστορία αντιπαραθέσεων τα τελευταία χρόνια. Αλλά το 2019 η Ρόμα κατάφερε να κερδίσει 4 από τους 6 πιθανούς πόντους: 1-1 και 2-1. Αλλά και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο ρωμαϊκό «Stadio Olimpico».

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν το ζευγάρι αρκετά ίσο σε δύναμη και δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους από τη Ρόμα. Αλλά περισσότερη σιγουριά υπάρχει στο γεγονός ότι το απόγευμα στο «San Siro» δεν θα είναι βαρετό. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ» (απόδοση 1,80).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *