The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Милан-21.08

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 6/6

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον τελευταίο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ήρθε η ώρα για τη Μίλαν να επιστρέψει την παλιά της αίγλη

Η Μίλαν είναι δεύτερη σε αριθμό νικών στο Champions League, έχει 7 τρόπαια, ωστόσο, ο σύλλογος δεν βρίσκεται σε πραγματικό αγώνα για το πιο διάσημο Ευρωπαϊκό Κύπελλο εδώ και πολύ καιρό. Την περασμένη σεζόν η ομάδα κέρδισε τη Serie A, τώρα ήρθε η ώρα να πυροβολήσει στη διεθνή σκηνή. Οι «ροσονέρι» είναι δεύτεροι στην τετράδα τους, οι πιθανότητες για την πρώτη θέση χάνονται, αλλά το κύριο πράγμα εδώ είναι να διατηρήσουν τη θέση τους, και για αυτό αρκεί να μην χάσουν στον επερχόμενη, αν και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Μίλαν θα υπερασπιστεί την ισοπαλία εντός έδρας. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, οι Μιλανέζοι έχασαν εκτός έδρας από την Τορίνο 1:2, γι’ αυτό ο σύλλογος έπεσε στην τρίτη θέση και η διαφορά από τον ηγέτη αυξήθηκε στους 6 βαθμούς. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ πρέπει να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρό της

Οι φίλαθλοι έχουν ήδη συνηθίσει στο γεγονός ότι η Σάλτσμπουργκ πρέπει να μετριέται, αν και είναι δύσκολο για τους «ταύρους» να διατηρηθούν σε καλή φόρμα, γιατί παίζουν μόνο με ισχυρούς αντιπάλους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην εγχώρια αρένα η ομάδα δεν έχει ιδιαίτερους ανταγωνιστές, κάτι που απλώς εμποδίζει την ανάπτυξη. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος προηγείται, αν και η δεύτερη Στουρμ είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω. Η Σάλτσμπουργκ είναι τρίτη στην τετράδα της, αλλά η νίκη θα οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ του Champions League, οπότε πρέπει να δείξουν το καλύτερο τους ποδόσφαιρο για να νικήσουν έναν αντίπαλο όπως η Μίλαν. Αμέσως οκτώ παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στη μάχη του πρώτου γύρου, το παιχνίδι αποδείχθηκε περίπου ισόπαλο, οπότε η ισοπαλία 1:1 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιη.

Πρόβλεψη

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί οι αντίπαλοι διεκδικούν τη δεύτερη θέση στον όμιλο, όλα φαίνονται από τη βαθμολογία, για τη Μίλαν αρκεί να μην χάσει, ενώ οι «ταύροι» χρειάζονται μόνο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι τα φαβορί αυτής της συνάντησης, οι «κοκκινόμαυροι» έχουν πιο ώριμη και έμπειρη ομάδα, δύσκολα η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ θα πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στην επιτυχία του συλλόγου του Μιλάνου με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *