The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Napoli-15.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την επόμενη Κυριακή στο ιταλικό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις, μία από τις οποίες θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μίλαν και Νάπολι, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο των “κόκκινο-μαύρων” “Σαν Σίρο”. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι, αν και αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Μίλαν έχει πολύ υψηλό κίνητρο, απώλεια βαθμών στην επερχόμενη συνάντηση ουσιαστικά θα στερήσει από την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο την πιθανότητα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην έκτη θέση

Μετά τον 31 γύρο που διεξήχθη στο ιταλικό πρωτάθλημα η Μίλαν σημείωσε 52 βαθμούς στο ενεργητικό της, βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. Η διαφορά από τη Ρόμα και την 4η θέση στην κατάταξη είναι 8 βαθμούς, και μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σέρια A’ θέλει 7 ακόμα γύρους. Στο πλαίσιο της Σέριε A’ η Μίλαν στην τρέχουσα σεζόν στην έδρα της έπαιξε 15 αγώνες, στους οποίους κατάφερε να σημειώσει οχτώ νίκες και τρεις ήττες.

Δεύτεροι

Η Νάπολι συνεχίζει να αγωνίζεται για το scudetto στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, αλλά μετά την αποκλεισμό της Γιουβέντους από το Champions League, χάνοντας από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Την τρέχουσα περιοδεία εκτός έδρας η Νάπολι παίζει ακόμα καλύτερα απ’ ό, τι στην έδρα της. Συνολικά, η ομάδα του Σαρί πραγματοποίησε 15 συναντήσεις εκτός έδρας, εκ των οποίων κέρδισε δώδεκα. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια οι Ναπολιτάνοι δεν έχασαν ποτέ, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν ενάντια στη Τζένοα και τη Κιέβο, παίζοντας ισοπαλία με την Ίντερ και Σασουόλο.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν είναι πολύ ενεργή εντός έδρας της, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχει ακόμα υψηλό κίνητρο για το τουρνουά για το υπόλοιπο της σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εξετάσετε το στοίχημα στο ατομικό σύνολο των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ στις εταιρίες στοιχημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μίλαν είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *