The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Аталанта-15.05_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Σε μία από τις κεντρικές μάχες του έβδομου γύρου της Serie A θα παίξουν μεταξύ τους Μίλαν και Νάπολι, οι ειδικοί μας ετοίμασαν το προγνωστικό για τον αγώνα των αναφερθέντων ισχυρών συλλόγων.

Σοβαρή Μιλάνο

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η Μίλαν αποδεικνύει σε όλους ότι το τελευταίο Scudetto που κέρδισε δεν ήταν τυχαίο. Η ομάδα συνεχίζει να δείχνει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, έτσι μοιράζεται το προβάδισμα στη Serie A με δύο συλλόγους. Τα πράγματα πάνε καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αυτή την εβδομάδα εντός έδρας με σκορ 3:1, αυτή η νίκη της επέτρεψε να ηγηθεί της τετράδας με 4 βαθμούς στο ενεργητικό. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Πιόλι νίκησαν εκτός έδρας τη Σαμπντόρια με σκορ 2:1, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε σε μειοψηφία. Έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, η κύρια απώλεια είναι ο Leau, έχει αποβολή, από τον Πορτογάλο έρχεται η κύρια απειλή στην επίθεση.

Θεαματικοί Ναπολιτάνοι

Η Νάπολι αξίζει επαίνους, η ομάδα παίζει όμορφα και αποτελεσματικά, οπότε είναι και μεταξύ των κορυφαίων, μαζί με τη Μίλαν. Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθεί η επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πρώτα κατέστρεψε τη Λίβερπουλ εντός έδρας – 4:1, και στη συνέχεια νίκησε τους Ρέιντζερς – ​​3:1. Στον τελευταίο γύρο της Serie A, οι Ναπολιτάνοι με πολύ κόπο πίεσαν την Σπέτσια εντός έδρας – 1:0, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στο 89ο λεπτό. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών, η κύρια απώλεια είναι ο Όσιμεν.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Το γεγονός ότι οι ομάδες μοιράζονται το προβάδισμα μόνο τροφοδοτεί το ενδιαφέρον για την επερχόμενη μάχη, όπου η διαφημιστική πινακίδα θα προσελκύσει ούτως ή άλλως μεγάλη προσοχή. Η Μίλαν θεωρείται ελαφρώς φαβορί αυτού του ζευγαριού, άλλωστε το γηγενές κοινό μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές. Οι Ναπολιτάνοι είναι πολύ καλοί πλέον, ανεξάρτητα από το ποιοι και πού παίζουν. Περιμένουμε μια συναρπαστική μάχη από τις ομάδες και βασιζόμαστε στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *