The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Наполи-19.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στον επόμενο γύρο της Serie A, ο κεντρικός αγώνας θα διεξαχθεί τελευταίος. Οι πρόσφατοι ηγέτες των Calcio, Μίλαν και Νάπολι θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Τώρα και οι δύο είναι ήδη πίσω από την Ίντερ. Ποιος θα καταφέρει να νικήσει τον γείτονα στο βαθμολογικό πίνακα και έναν ανταγωνιστή στον αγώνα για το «σκουντέτο»; Ο ιστότοπος έχει δωρεάν πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 19 Δεκεμβρίου 2021.

Η Μίλαν σαφώς δεν είναι στην καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή

Οι «ερυθρόμαυροι» ξεκίνησαν καλά τη σεζόν – κάτι παρόμοιο συνέβη και την περασμένη σεζόν. Βέβαια υπάρχει και μια ρήτρα: στο Champions League, όπου τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν, το γκραν απέτυχε. Υπήρξαν προσπάθειες να διορθωθεί η κατάσταση στη διεθνή σκηνή, αλλά, έχοντας κερδίσει την Ατλέτικο, οι Ιταλοί στο τέλος έχασαν στον 6ο γύρο από τη Λίβερπουλ χωρίς κίνητρα. Ως αποτέλεσμα, είναι μόλις 4οι στον όμιλό τους. Αλλά, ίσως, θα τους κάνει καλό, γιατί μπορούν να επικεντρωθούν τώρα μόνο στη Serie A. Προφανώς άρχισαν να λείπουν οι δυνάμεις όσο πιο κοντά πλησίαζαν στο τέλος του 1ου γύρου. Τον Νοέμβριο, μετά το ντέρμπι 1-1 με την Ίντερ, οι ροσονέρι έχασαν από Φιορεντίνα και Σασουόλο. Και στον τελευταίο γύρο τους έσωσε από την ήττα από την Ουντινέζε μόνο η ιδιοφυΐα του Ιμπραΐμοβιτς.

Η Νάπολι έπεσε σοβαρά τον τελευταίο καιρό

Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να νικήσουν τη Λέστερ στην 6η αγωνιστική του Europa League και τελικά πέρασαν στα πλέι οφ αυτής της διοργάνωσης. Πώς όμως αυτή η νίκη να μην γίνει «πύρρειος», αφού στην εγχώρια αρένα σημειώθηκε μεγάλη πτώση. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεκίνησαν με 8 σερί νίκες στη Serie A και στους πρώτους 11 γύρους έχασαν βαθμούς μόνο με τη Ρόμα παίζοντας 0-0. Αλλά πόσο δραματικά έχουν αλλάξει όλα από τον Νοέμβριο. Τώρα, σε 6 γύρους, μόλις 1 νίκη, ακόμα και με τη μορφή 4-0 με τη Λάτσιο στον αγώνα για την επέτειο του Μαραντόνα. Σε αυτό το τμήμα, ο πρώην ηγέτης του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε μόλις 5 βαθμούς. Και στα τελευταία ματς έχασε στην έδρα του σερί από Αταλάντα και Έμπολι. Ως αποτέλεσμα, η Νάπολι έχει πλέον πέσει από την 1η θέση στην 4η, και είναι 4 βαθμούς πίσω από την Ίντερ. Δεν είναι τίποτα δραματικό, φυσικά, αλλά πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς τουλάχιστον πριν τις γιορτές.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο πλαίσιο της Serie A, για 5 συνεχόμενες φορές, ο σύλλογος που δέχεται αντίπαλο εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει τη συνάντηση. Τη σεζόν 2020/2021 η Μίλαν κέρδισε κιόλας στη Νάπολη, ενώ οι «παρτενοπέι» σημείωσαν 3 βαθμούς στο Σαν Σίρο.

Πρόβλεψη

Μίλαν και Νάπολι δεν εντυπωσιάζουν, αλλά θέλουν ξεκάθαρα να βγουν από την κρίση σε μονομαχία με άμεσο ανταγωνιστή. Ας διακινδυνεύσουμε να υποθέσουμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στον αγώνα τους πρόσωπο με πρόσωπο (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *