The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Μπολόνια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Болонья-18.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μίλαν. Στάδιο Σαν Σίρο

Ένα από τα ζευγάρια του τριακοστού τέταρτου γύρου της Σέριε Α θα είναι Μίλαν και Μπολόνια.

Μίλαν

Η αναγκαστική παύση ωφέλησε σαφώς τη Μίλαν, αυτό το καλοκαίρι οι ροσονέρι δεν χάνουν εδώ και οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά από επιτυχημένες συναντήσεις με τους SPAL (2:2), Λάτσιο (3:0), Γιουβέντους (4:2), Νάπολι (2:2) και Πάρμα (3:1), οι παίκτες του Πιόλι εγκαταστάθηκαν στην έβδομη θέση με 53 πόντους και διαφορά τερμάτων 48:42.

Μπολόνια

Οι δείκτες της Μπολόνια είναι λίγο πιο μετριοπαθείς: δέκατη θέση, 43 βαθμοί στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 47:52. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμισι μήνα η ομάδα μας χάριζε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά όχι τα πιο εξαιρετικά αποτελέσματα. Ως αποτέλεσμα, νίκη επί της Ίντερ 2:1, ήττα από τη Σασουόλο 1:2, καθώς και ισοπαλίες 1:1 με την Κάλιαρι, 2:2 με την Πάρμα και 1:1 με τη Νάπολι.

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί αυτής της αναμέτρησης είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο και το κίνητρο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Συμφωνώ απολύτως με αυτό το σενάριο και προσβλέπω σε μια άλλη νίκη της Μίλαν έναντι ενός όχι πολύ παρακινημένου αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *