The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Μπολόνια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Болонья-21.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Η Serie A ξεκίνησε η τελευταία από τα κορυφαία πρωταθλήματα αυτή τη σεζόν, τη Δευτέρα θα είμαστε σε θέση να δούμε τον αγώνα του πρώτου γύρου. Μιλάμε για την αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Μπολόνια.

Συνηθισμένα απρόβλεπτη Μίλαν

Μετά την καραντίνα την περασμένη σεζόν η Μίλαν ήταν πολύ καλή, μια τέτοια ομάδα θα μπορούσε εύκολα να αγωνιστεί για τους 4 πρώτους. Είναι κρίμα που πριν από το αναγκαστικό διάλειμμα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιζαν τόσο λαμπρά. Η ένταση των δυνάμεων στη γραμμή τερματισμού επέτρεψε στον σύλλογο να κερδίσει την έκτη θέση στη Serie A, γι’ αυτό παίζει στα προκριματικά του Europa League. Οι παίκτες του Stefano Pioli έχουν ήδη νικήσει την Shamrock Rovers Ιρλανδίας – 2:0, ο επόμενος αντίπαλος θα είναι η νορβηγική  Μπόντε/Γκλιμτ. Η Μίλαν δεν ενισχύθηκε στην ουσία, το πιο σημαντικό από οικονομική άποψη ήταν η ενοικίαση του νεαρού αμυντικού Sandro Tonali, η οποία κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά πούλησαν το Suso για 24 εκατομμύρια στη Σεβίλλη και τον André Silva για 9 εκατομμύρια στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

Δεν περιμένουμε σημαντική ανακάλυψη από την Μπολόνια

Η Μπολόνια είχε γενικά ηρεμία στην αγορά μεταφορών, ίσως ο σύλλογος απλά δεν έχει επιπλέον χρήματα για αυτό. Την περασμένη σεζόν η ομάδα έπαιξε με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας, τερματίζοντας σε καλή 12η θέση. Ο σύλλογος απλά δεν είναι ικανός για περισσότερα, οπότε το κύριο καθήκον αυτής της σεζόν είναι απλά να διατηρήσει τη θέση χωρίς νεύρα. Ο επικεφαλής προπονητής Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, εκτός από την κύρια δουλειά του, πολεμούσε με καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται ότι ο θρυλικός παίκτης στο παρελθόν ξεπέρασε την ασθένεια.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι είχαν δύο επιτυχημένους αγώνες την περασμένη σεζόν, η Μίλαν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο δύο φορές – 3:2 εκτός και 5:1 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα η Μίλαν είναι το φαβορί, η ομάδα νικά τακτικά την Μπολόνια και έχει ισχυρότερο ρόστερ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη δοκιμάσει τα επίσημα παιχνίδια και είναι σε τέλεια σειρά, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την Μπολόνια. Πιστεύουμε ότι εδώ μπορείτε να ποντάρετε με ασφάλεια στη νίκη των γηπεδούχων, οι πιο θαρραλέοι μπορεί να δοκιμάσουν να πάρει μικρό χάντικαπ της Μίλαν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *