The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-МанчестерЮнайтед-18.03b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του Europa League της Πέμπτης θα συναντηθούν Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας. Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των τιτάνων;

Η Μίλαν πέφτει κάτω

Η Μίλαν μπορεί μονό να αναπολεί την ηγεσία της μόνο στη Σέριε Α, τώρα ο σύλλογος είναι ο δεύτερος στο πρωτάθλημα, 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη Ίντερ. Ένα μόνο βαθμό πίσω είναι η Γιουβέντους, η οποία έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Για τους Μιλανέζους το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα, διότι είναι πιο εύκολο να περάσουν στο Champions League, καταλαμβάνοντας τη θέση στους τέσσερις πρώτους, παρά να κερδίσουν το Europa League. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα ηττήθηκε από τη Νάπολι με σκορ 0:1. Οι «ερυθρόμαυροι» πέφτουν σοβαρά τον τελευταίο καιρό, είναι ήδη δύσκολο για αυτούς να βγάλουν δύο τουρνουά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε καλή κατάσταση

Η Μάντσεστερ δεν είναι άσχημη αυτή τη σεζόν, βέβαια, η ομάδα αποκλείστηκε από το Champions League, αλλά υπάρχουν και καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όπου ο σύλλογος είναι δεύτερος, πίσω από τη ΜανΣίτι. Να ξεκαθαρίσουμε αμέσως ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για τον τίτλο, αλλά στην κορφή-4 οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να κρατηθούν. Η νίκη στο Europa League μπορεί να είναι ένα καλό μπόνους, όπως κι να ‘χει ομάδες αυτού του επιπέδου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θυσιάσουν ένα τέτοιο τουρνουά. Πέντε παίκτες λόγω τραυματισμών θα χάσουν αυτόν τον αγώνα, συμπεριλαμβανομένου του Πογκμπά, χωρίς τον οποίο η ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά.

Πρώτη συνάντηση

Στον πρώτο αγώνα οι ομάδες έπαιξαν προσεκτικά το πρώτο ημίχρονο και σούταραν λίγο στο τέρμα. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ, μετά απ’ αυτό αποφάσισε να παίξει να ξα κρατήσει το σκορ, δίνοντας το πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Οι Μιλανέζοι πίεσαν και κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους, ισοφαρίζονται στα 90 + 2 λεπτά, στο τέλος 1:1

Πρόβλεψη

Κατά τη σύγκριση ομάδων από άποψη φόρμας, οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται σίγουρα προτιμότεροι. Είναι δύσκολο για τη Μίλαν να αντέξει το τέμπο, τόσο στους ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και στο πρωτάθλημα. Ο παράγοντας έδρας δεν είναι τόσο σημαντικός εδώ. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *