The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Lazio-28.01

Σέριε Α’ Ιταλίας

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 22ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Λάτσιο. Πριν από την έναρξη της σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι θεωρούνταν ανταγωνιστές για τη θέση στο top-4, αλλά στην πράξη μέχρι στιγμής βγαίνει λίγο διαφορετικά: η Λάτσιο όντος έχει πολύ καλές πιθανότητες να προκριθεί στην ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τη Μίλαν μάλλον δε θα τη δούμε την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόμαυροι» πρέπει ακόμα να καταβάλουν προσπάθεια για να αποκτήσουν τη θέση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεκίνησαν καλά

Όμως, πρέπει να σημειωθεί ότι με το Gattuso υπάρχει μικρή πρόοδος στη Μίλαν. Το 2018 οι «διάβολοι» έπαιξαν δύο φορές στη Σέριε Α’ Ιταλίας και κατάφεραν να κερδίσουν και τους δύο αγώνες. Πρώτα στην έδρα τους οι «ερυθρόμαυροι» ήταν ισχυρότεροι από την Κροτόνε, νικώντας τις «καρχαρίες» 1:0, και στη συνέχεια έπεσε η Κάλιαρι στη Σαρδηνία 1:2. Στον βαθμολογικό πίνακα της Σέριε Α’ Ιταλίας η Μίλαν βρίσκεται στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό.

Σκοράρουν πολύ

Η Λάτσιο, σε αντίθεση με τη Μίλαν, έπαιξε τρία παιχνίδια το 2018, και συνολικά σκόραρε σε αυτά τα παιχνίδια 13 γκολ: από πέντε στο ΣΠΑΛ και Κιέβο, τρία στην Ουντινέζε. Η Λάτσιο αυτή τη στιγμή είναι η πιο παραγωγική ομάδα στη Σέριε Α’ Ιταλίας, 56 σκοραρισμένα γκολ στα 21 παιχνίδια, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι τραυματισμένος και δεν θα παίξει στο επερχόμενο ματς με τη Μίλαν.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν στο “Σαν Σίρο” είναι ομάδα του «πάτους», σε δέκα παιχνίδια εντός έδρας οι «ερυθρόμαυροι» σκόραραν εννέα γκολ και δέχτηκαν το ίδιο, δηλ. κατά μέσο όρο ανά συνάντηση σημείωναν 1,8 γκολ. Η Λάτσιο σκοράρει πολύ, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα είναι χωρίς το κύριο τους σκόρερ. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα του «πάτους», το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού είναι σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους. Η πρόβλεψή μου είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *