The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Лацио-23.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Ο 14ος γύρος στη Serie A ξεκινά την Τρίτη. Ωστόσο, το κεντρικό γεγονός αυτής της αγωνιστικής ημέρας θα πρέπει να περιμένουμε: μόνο την Τετάρτη το βράδυ η Μίλαν θα παίξει με τη Λάτσιο. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι από τη Ρώμη να δημιουργήσουν προβλήματα για τον ηγέτη του Calcio;

Η Μίλαν έπαιξε τέλεια στο πρώτο μέρος της σεζόν

Στους «ερυθρόμαυρους» έμεινε 1 βήμα ακόμη για να συναντήσουν τα Χριστούγεννα χωρίς απώλειες. Με ρήτρα: στο Europa League η ομάδα του Stefano Pioli έχανε ωστόσο, κάτι που δεν την εμπόδισε να φτάσει στα πλέι-οφ χωρίς πολλή προσπάθεια. Ωστόσο, οι ροσονέρι δίνουν την περισσότερη προσοχή στην εγχώρια αρένα. Μετά από αρκετά χρόνια εξαιρετικά μέτριων εμφανίσεων, ο Ιμπραήμοβιτς και η παρέα του κυριαρχούν απροσδόκητα με σιγουριά. Δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά στη Serie A μέχρι στιγμής: 9 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια που παίχτηκαν. Η πρωτότυπη Σασουόλο έγινε άλλο ένα θύμα των Μιλανέζων. Η απουσία του Ζλάταν δεν αποτέλεσε εμπόδιο: μέχρι το 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σκορ 2-0, ενώ οι «πράσινο-μαύροι» σημείωσαν το γκολ του κύρους στο 89ο λεπτό. Αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι η Ίντερ αναπνέει ήδη στην πλάτη, έχοντας πλησιάσει σε απόσταση 1 βαθμού.

Η Λάτσιο δεν μπόρεσε να αντέξει το επίπεδο της περασμένης σεζόν

Οι «αετοί» από την πρωτεύουσα της Ιταλίας στην τελευταία κλήρωση της Serie A ήταν περίπου ίδιοι με τη Μίλαν τώρα. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι πολέμησαν με αξιοπρέπεια με την Γιουβέντους και την Ίντερ για το «Scudetto». Ναι, στο τέλος χαλάρωσαν ολοφάνερα, αλλά επέστρεψαν στο Champions League. Ίσως η αργή παλινδρόμηση συνεχίζεται και η συμμετοχή στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο αφαιρεί τη δύναμη. Επιπλέον, το φθινόπωρο, η Ρωμαϊκή ομάδα βίωσε ξέσπασμα του κοροναϊού. Όλα αυτά, φυσικά, είχαν αρνητικό αντίκτυπο στη βαθμολογία. Δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν τη θέση στο top-4, οι Λατσιάλε κύλησα πιο κοντά στο μέσο της κατάταξης. Θα έρθουν επίσης στο Μιλάνο μόλις 3 ημέρες μετά τον δύσκολο αγώνα με τη Νάπολι. Αυτό το ζευγάρι έκλεισε την προηγούμενη περιοδεία αργά το βράδυ απόγευμα της Κυριακής. Είναι επιθυμητό να κερδίσουν βαθμούς με κάποιο τρόπο, οι ανταγωνιστές δεν θα παραμελήσουν τη ν ευκαιρία να αυξήσουν το κενό.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 8 αγώνες η γηπεδούχους ομάδα πήρε μόνο 1 νίκη. Η Μίλαν το πέτυχε στο Κύπελλο τον περασμένο Απρίλιο. Αλλά το 2019 η Λάτσιο κατάφερε να κερδίσει δύο φορές στη Serie A στο San Siro. Και μόνο τον Ιούλιο οι ροσονέρι πήραν μια πειστική εκδίκηση: 3-0 στη Ρώμη.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για την Μίλαν να πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, να ασφαλιστούμε με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *