The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Milan-Lazio-13.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μιλάνο θα διεξαχθεί ο κύριος αγώνας στο πλαίσιο του 32ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, στον οποίο θα συναντηθούν οι τοπικοί παίκτες της Μίλαν και της Ρωμαϊκής Λάτσιο. Είναι ίσες ομάδες με πολύ καλούς στόχους, γι’ αυτό συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Λάτσιο.

Ήρθε η πτώση της ομάδας

Αυτή τη στιγμή η Μίλαν χαλάρωσε και άρχισε να αποτυγχάνει σε κάθε αγώνα. Έτσι, στους τελευταίους τέσσερις αγώνες η ενδεκάδα του Τζενάρο Γκατούζο σημείωσε τρεις ήττες και έπαιξε ισοπαλία με την Ουντινέζε εντός έδρας (1:1). Ταυτόχρονα στην έδρα τους οι «ροσονέρι» φαίνονται πολύ πιο δυνατοί και συνεχώς ευχαριστούν τους οπαδούς με γκολ που σημειώνουν. Και γενικά στην ομάδα πήρε φόρα τώρα ο Pentek που έχει σκόραρε στους δύο τελευταίους αγώνες (ενώ γενικά 8 γκολ σε 11 αγώνες). Και μην ξεχνάτε ότι προς το παρόν η Μϊλαν διατηρεί την 4η θέση της Σέριε Α’, αλλά δεν πρέπει να κάνει άλλα λάθη…

Μία ήττα σε 7 αγώνες

Ταυτόχρονα, η Λάτσιο βρίσκεται ακόμα εκτός της ζώνης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, πιο συγκεκριμένα στην 7η θέση της Σέριε Α’. Στην πραγματικότητα, η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι αξίζει μια υψηλότερη θέση, υπάρχουν πιθανότητες για αυτό (και καλές κιόλας). Ακριβώς τώρα οι Ρωμαίοι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την 6η θέση (Ρόμα), αλλά έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό, οι “αετοί” σχεδόν δεν χάνουν, σημείωσαν μόνο μία ήττα (1:0 από ΣΠΑΛ) στους τελευταίους εφτά αγώνες. Αλλά εκτός έδρας η Λάτσιο κερδίζει ειλικρινά σπάνια…

Πρόβλεψη

Η Μίλαν αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, αλλά και η Λάτσιο δεν έχει λαμπερό παιχνίδι εκτός έδρας. Πιθανότατα, μας περιμένει ίσο παιχνίδι με μικρή υπεροχή των ροσονέρι, γιατί όπως κι να ‘χει εντός έδρας είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας χάνουν με συνέπεια και σκοράρουν λίγο, οπότε σίγουρα πρέπει να ποντάρετε εναντίον τους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν ή ισοπαλία με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *