The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

AC Milan-Juventus-11.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα, Μιλάνο

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, 9:30  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συνέβη τα περασμένα μεσοβδόμαδα, η Γιουβέντους πηγαίνει επίσκεψη στη Μίλαν στο πλαίσιο του 12ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας. Εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό του συλλόγου του Τορίνου, που είναι εντελώς λογικό, με δεδομένο το γεγονός ότι οι «ζέβρες» εξακολουθούν να είναι σε άριστη κατάσταση. Όμως και η Μίλαν τον τελευταίο καιρό έχει προσθέσει αισθητά από την άποψη των αποτελεσμάτων, η ομάδα του Γκατούζο για πρώτη φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα ανήλθε στην τετράδα των κορυφαίων του πρωταθλήματος Ιταλίας και οι “διάβολοι” δεν θα είχαν αντίρρηση να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο και στο μέλλον.

Καλή σειρά

Η Μίλαν έχει να χάσει εδώ και τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, οι  «κόκκινο-μαύροι» επικράτησαν της Σαμπντόρια 3:2, Τζένοα 2:1, Ουντινέζε 1:0, αλλά την περασμένη Πέμπτη η ομάδα του Γκατούζο έπαιξε στη Σεβίλλη, όπου συναντήθηκε με την Μπέτις. Αυτός ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Μίλαν ανέβηκε στην 4η θέση, αλλά η Λάτσιο, η οποία είναι στην πέμπτη θέση, είχε τον ίδιο αριθμό βαθμών, μόνο ελαφρώς χειρότεροι οι δευτερεύοντες δείκτες.

Μετά την ήττα

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε την ψυχολογική κατάσταση των παικτών του Allegri μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League. Το θέμα είναι ότι οι “ζέβρες” έπαιξαν ωραία 80 λεπτά, αλλά στο τέλος απέτυχαν. Στη Σέριε Α’ η Γιουβέντους εκτός έδρας έχει 100% αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν παίζει τέλεια στην έδρα της, αλλά κόντρα στη Γιουβέντους οι «κόκκινο-μαύροι» δεν μπορούν να σταθούν, η τάξη των αντιπάλων διαφέρει πολύ επί του παρόντος. Σε αυτό το ζευγάρι πρέπει να στοιχηματίσετε στους φιλοξενουμένους που επιθυμούν ικανοποίηση για την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,77.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *