The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Ювентус-23.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στον κεντρικό αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Serie A θα παίξουν μεταξύ τους Μίλαν και Γιουβέντους, το προγνωστικό για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Η Μίλαν δεν διεκδικεί προς το παρόν το τίτλο

Η Μίλαν ξεκίνησε πολύ δυνατά αυτό το πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από τους ανταγωνιστές μαζί με τη Νάπολι. Το πλεονέκτημα χάθηκε πολύ γρήγορα, τώρα ο σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Ίντερ, και οι γείτονες έχουν ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι. Η εντός έδρας ήττα στον τελευταίο γύρο από τη λιτή Σπέτσια ήταν ακατάλληλη – 1:2, το καθοριστικό γκολ δέχθηκε στις καθυστερήσεις. Υπάρχουν φήμες ότι ο αγώνας θα μπορούσε να επαναληφθεί λόγω χονδροειδούς λάθους του διαιτητή, ο οποίος κατέγραψε το φάουλ πριν την ώρα, ενώ η Μίλαν σκόραρε γκολ εκείνη την ώρα. Οι παίκτες του Πιόλι σίγουρα δεν έχουν τη σταθερότητα για να παλέψουν για τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, τέσσερις είναι τραυματίες και δύο είναι σε εθνικές ομάδες.

Η Γιούβε μπαίνει στην πρώτη τετράδα

Οι Τορίνιοι κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς στο πρωτάθλημα, το αήττητο σερί τους διαρκεί οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια. Η Γιούβε έχει εγκατασταθεί στην πέμπτη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Αταλάντα, αλλά οι Μπεργαμάσκες έχουν ένα παιχνίδι μπροστά. Αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος έπαιξε στο Coppa Italia, όπου νίκησε με σιγουριά τη Σαμπντόρια εντός έδρας 4:1. Πριν από λίγο καιρό οι Τορίνιοι έχασαν τη μάχη για το Σούπερ Καπ Ιταλίας από την Ίντερ, αστοχώντας στο 120ο λεπτό – 1:2. Το βασικό καθήκον της ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Λόγω τραυματισμών, οι Μπονούτσι και Κιέζα δεν θα αγωνιστούν, και οι δύο θα μπορούσαν να βγουν στη βασική σύνθεση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό ήδη από το 4ο λεπτό, οι Μιλανέζοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 76ο, στο τέλος 1:1.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας, σε μια τέτοια αναμέτρηση είναι πραγματικά δύσκολο να δώσεις το πλεονέκτημα σε κάποιον. Οι ομάδες έχουν κίνητρο για τουρνουά. Οι αντίπαλοι πρέπει να ευχαριστήσουν με τα γκολ που θα σημειώσουν, θεωρούμε αποδεχτό το στοίχημα στην ανταλλαγή τερμάτων με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *