The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Болонья-18.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάντιο Τζουζέπε Μεάτσα (Μιλάνο)

Ο πιο ενδιαφέρων αγώνας της Παρασκευής θα διεξαχθεί στη Σέριε A, όπου θα συναντήσουν οι δύο καλύτερες ομάδες μετά το διάλειμμα, Μίλαν και Αταλάντα. Οι ειδικοί μας έχουν ήδη προετοιμάσει την πρόβλεψή τους για αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα.

Η Μίλαν αξίζει θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Μίλαν είναι ένας από τους συλλόγους που επωφελήθηκαν σημαντικά από το διάλειμμα. Η ομάδα δείχνει πολύ καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα. Οι ερυθρόμαυροι δεν έχουν χάσει ακόμα μετά το lockdown, μόνο δύο ισοπαλίες και οι υπόλοιπες νίκες. Μια τέτοια Μίλαν είναι πολύ επικίνδυνη, επειδή οι παίκτες νιώθουν ότι μπορούν να νικήσουν αντίπαλο οποιουδήποτε επιπέδου, μπορεί κανείς να θυμηθεί τη φανταστική νίκη επί της Γιουβέντους – 4:2 ή την ήττα της Λάτσιο – 3:0. Η Μίλαν είναι στην έκτη θέση στην κατάταξη, γεγονός που της επιτρέπει να προκριθεί στο Europa League. Ο σύλλογος είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από την Πέμπτη Ρόμα, οπότε υπάρχει κάτι να αγωνιστεί ακόμα.

Οι Μπεργκαμάσκι κατέβασαν ρυθμούς

Η Αταλάντα έπαιζε καλά και πριν το διάλειμμα, αλλά μετά την επανεκκίνηση ο σύλλογος συνέτριβε όλους στο δρόμο του, σκοράροντας πολλά. Στους τελευταίους γύρους οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι κατέβασαν ρυθμούς σημαντικά, σημειώνοντας ισοπαλία με τη Βερόνα 1:1, μια δύσκολη νίκη επί της Μπολόνια 1:0. Οι Μπεργκαμάσκι είναι δεύτεροι στην κατάταξη, αλλά η Ίντερ μπορεί να τους προσπεράσει εάν κερδίσει τον αγώνα του 35ου γύρου. Ίσως η ομάδα ήδη προετοιμάζεται προγραμματισμένα για τον πιο σημαντικό προημιτελικό αγώνα του Champions League εναντίον της ΠΣΖ. Εάν η Αταλάντα πιάσει το παιχνίδι της, τότε μπορεί να σκοράρει πολύ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έρχονται στον πρώτο γύρο σε διαφορετική φόρμα, η Μίλαν ταπεινώθηκε επιδεικτικά (5:0). Για τέτοιες ήττες είναι επιτακτική ανάγκη να πάρεις εκδίκηση.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων έβαλαν ίσες αποδόσεις για τις ομάδες, αλλά οι παίκτες στοιχηματίζουν περισσότερο στην Αταλάντα, κάνοντας τους φιλοξενούμενους μικρά φαβορί. Παρά το γεγονός ότι οι Μπεργκαμάσκι έχουν σκοράρει 40 γκολ περισσότερο από τη Μίλαν, οι ερυθρόμαυροι σκοράρουν πιο πολύ μετά την επανεκκίνηση. Μας περιμένει ένδοξη μάχη δύο επιθετικών ομάδων, ένας τέτοιος αγώνας δεν μπορεί να βγει βαρετός. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ με ευχάριστες αποδόσεις 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *