The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Inter-27.12 (1)

Κύπελλο Ιταλίας

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι το ντέρμπι του Μιλάνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφορετικά παίζουν στην τρέχουσα σεζόν: η Μίλαν αποτυγχάνει, παρά τις μεγάλες επενδύσεις που έχουν συμβεί εκτός εποχής, η Ίντερ στην μεταγραφική αγορά συμπεριφέρθηκε πολύ πιο μετριοπαθές, αλλά μάντεψε με τον προπονητή, καλώντας τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ως αποτέλεσμα, οι “κόκκινο-μαύροι” κάθονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι “μαύρο-μπλε” αγωνίζονται για το Scudetto.

Από κακό στο χειρότερο

Με τον Γκατούζο η Μίλαν πιο συχνά έχανε παρά νικούσε, στα τελευταία δύο ματς οι «διάβολοι» ήταν ασθενέστεροι από τη Βερόνα 0:3 και την Αταλάντα 0:2. Όλο και συχνότερα από το στρατόπεδο των μελλοντικών γηπεδούχων ακούγονται ομιλίες σχετικά με την επιθυμία των ποδοσφαιριστών να εγκαταλείψουν την ομάδα, που μας δείχνει ότι στη Μίλαν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Τώρα αυτή η ομάδα είναι μόλις 11η στη βαθμολογία της Σέριε A’, αλλά από την άλλη πλευρά, το Κύπελλο Ιταλίας σε μια τέτοια κατάσταση μπορεί να γίνει μια διέξοδο, αν και σ’ αυτό είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς.

Η ύφεση

Η Ίντερ κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι πολύ πιο σίγουρη από τον μελλοντικό της αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή οι «μαύρο-μπλε» βρίσκονται στην τρίτη θέση στην κατάταξη, έχουν 40 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά τα τελευταία δύο παιχνίδια χάθηκαν 1:3 από την Ουντινέζε και 0:1 από τη Σασουόλο, που μας λέει για την ύφεση.

Πρόβλεψη

Ντέρμπι είναι ειδικές αγώνες προς τους οποίους οι παίκτες έχουν μια ιδιαίτερη στάση. Ο Σπαλέτι είναι πολύ πιο έμπειρος από τον Γκατούζο, οπότε η Ίντερ από την άποψη αυτή έχει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα. Και η κατηγορία των μελλοντικών αντιπάλων είναι διαφορετική. Μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην ύφεση της Ίντερ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα προσεγγίσει το ντέρμπι πλήρως οπλισμένη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *