The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Милан-21.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Αυτό το Σάββατο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Serie A, θα δούμε ένα βασικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ.

Μίλαν

Πέμπτη θέση, οκτώ βαθμοί και διαφορά τερμάτων 7:3 είναι οι σημερινοί δείκτες της Μίλαν, που προσπαθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Να θυμίσω ότι στις τέσσερις αρχικές αναμετρήσεις οι Ροσονέρι νίκησαν την Ουντινέζε (4:2) και τη Μπολόνια (2:0) και ήρθαν ισόπαλοι 1:1 με την Αταλάντα και 0:0 με τη Σασουόλο.

Ίντερ

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η Ίντερ νίκησε θεαματικά τα αουτσάιντερ Λέτσε (2:1), Σπέτσια (3:0) και Κρεμονέζε (3:1), αλλά δεν κατάφερε να σπάσει την αντίσταση της Λάτσιο – 1:3. Με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 9:5, οι Νερατζούρι βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί εδώ. Είμαι σίγουρος ότι τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ θα προτιμήσουν να δράσουν στην επίθεση και τελικά να ανταλλάξουν ακριβή χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *