The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Интер-01.03_cr

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Έχοντας παίξει 2 πλούσιες εβδομάδες μετά τη χειμερία νάρκη, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα. Ταυτόχρονα όμως το ποδόσφαιρο συνεχίζεται, στην Ιταλία την Τρίτη θα παίξουν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. «Derby della madognina», αναμέτρηση Μίλαν – Ίντερ στο θρυλικό τους γήπεδο. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει στην πρώτη ημιτελική συνάντηση, όπου οι «ερυθρόμαυροι» θα είναι οι επίσημοι γηπεδούχοι;

Η Μίλαν θα επικεντρωθεί κυρίως στη Serie A

Οι «ερυθρόμαυροι» υπό τον Στέφανο Πιόλι δεν βελτιώθηκαν απλώς. Αυτή η ομάδα διεκδικεί τον τίτλο. Αν και το ίδιο συνέβη και την περασμένη σεζόν, και ως αποτέλεσμα, το Scudetto έφυγε στους γείτονες. Επιστροφή στο Champions League μετατράπηκε σε αποτυχία με τη μορφή της 4ης θέσης στον όμιλο. Από την άλλη, έτσι ο σύλλογος έχει απλοποιήσει το πρόγραμμά του στη Serie A και παλεύει για την ηγεσία εκεί. Δεν είναι εύκολο, στις 19 Φεβρουαρίου, για παράδειγμα, σημείωσαν ισοπαλία 2-2 με τη Σαλερνιτάνα και στη συνέχεια 1-1 με την Ουντινέζε, που δεν είναι και πολύ δυνατή. Αλλά, φυσικά, θα υπάρχει κίνητρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και μάλιστα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Η Ίντερ μπορεί ουσιαστικά να επικεντρωθεί στον αγώνα για το «χρυσό διπλό» στην εγχώρια αρένα

Οι «μαύρομπλε» είναι πλέον, εκπληκτικά για πολλούς, πιο δυνατοί σε ορισμένες πτυχές από ό,τι ήταν την περασμένη σεζόν, με τον Κόντε στον πάγκο και τον Λουκάκου στην αιχμή. Έτσι, σε αντίθεση με το 2020, κατάφεραν να περάσουν στα πλέι οφ του Champions League. Βέβαια στους 16 συνάντησαν πολύ δυνατό αντίπαλο, τη Λίβερπουλ. Οι Άγγλοι κέρδισαν στο Μιλάνο, στο ίδιο γήπεδο, με 2-0 και μόνο κάτι απίστευτο θα αλλάξει σε αυτό το ζευγάρι. Μένει να παλέψουν για τρόπαια στην εγχώρια αρένα. Κάποτε φαινόταν ότι υπό τον Simone Inzaghi θα ήταν δυνατό να κρατηθεί το Scudetto, αλλά το 2022 αυτό το έργο περιπλέχθηκε από μια σειρά αποτυχημένων περιοδειών, ωστόσο, οι ανταγωνιστές έκαναν επίσης λάθη. Υπήρχαν ελπίδες ότι μια μικρή ανάπαυλα θα βοηθούσε, αλλά την Παρασκευή ο σύλλογος περιορίστηκε στη λευκή ισοπαλία με τη Τζένοα.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2021, η Ίντερ κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο από μία φορά και για άλλη μια φορά έφερε τη συνάντηση στην ισοπαλία. Αλλά σε ένα πρόσφατο ντέρμπι, παίζοντας εξίσου καλά οι νερατζούρι έχασαν από τους ροσονέρι.

Πρόβλεψη

Σε αυτή τη μονομαχία και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη, τουλάχιστον για να ανεβάσουν τη διάθεση για τους ίδιους και τους φιλάθλους. Ποντάρουμε στο «over 2,5» (απόδοση 1,909).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *