The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальяри-Милан-18.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στις 21 Φεβρουαρίου θα δούμε το ντέρμπι Μίλαν – Ίντερ, πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ ασυμβίβαστων εχθρών και των ηγετών της Serie A είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Η Μίλαν χάνει έδαφος

Η Μίλαν ξεκίνησε αυτή τη σεζόν πολύ αποτελεσματικά, παίρνοντας το προβάδισμα στη Serie A. Λίγοι πίστευαν ότι η ομάδα θα μπορούσε να παραμείνει στην κορυφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στο τέλος αποδείχθηκε, ότι ο σύλλογος άρχισε να χάνει βαθμούς πιο συχνά και μετά την ήττα από την νεοφερμένη Σπέτσια στον τελευταίο γύρο 0:3, η ηγεσία της κατάταξης χάθηκε. Τώρα η Μίλαν είναι η δεύτερη, πίσω από την Ίντερ μόνο ένα βαθμό, σε αυτόν τον αγώνα μπορεί να επιστρέψει ξανά στην πρώτη θέση σε περίπτωση νίκης. Αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος έπαιξε στο Europa League, όπου η ημιβασική σύνθεση έπεσε εναντίον του Κόκκινου Αστέρα 2:2, οι «ερυθρόμαυροι» έχασαν στην πλειοψηφία, ήδη στην παράταση. Τρεις παίκτες λόγω τραυματισμών δεν θα βοηθήσουν τη Μίλαν στο επερχόμενο ντέρμπι.

Η Ίντερ θα ικανοποιηθεί μόνο με τον τίτλο

Δεδομένου ότι η Ίντερ έχει ήδη αποκλειστεί από όλα τα τουρνουά, η Σέριε Α είναι η μόνη ευκαιρία να πάρει το τρόπαιο. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε θεωρούνται οι βασικοί διεκδικητές του Scudetto. Στον τελευταίο γύρο οι «μπλε-μαύροι» κέρδισαν με αυτοπεποίθηση την Λάτσιο με σκορ 3:1, χάρη σ’ αυτό κατάφεραν να ανέβουν στην ξεκάθαρη πρώτη θέση. Τώρα πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά επειδή άλλες ομάδες έχουν αμέσως μια ιδιαίτερη στάση απέναντι στον αρχηγό. Λόγω τραύματος, μόνο ο Senshi θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ήδη παίξει δύο φορές αυτή τη σεζόν. Στον πρώτο γύρο τη Μίλαν κέρδισε 2:1, ο Ιμπραήμοβιτς σημείωσε διπλό, η Ιντερ πήρε εκδίκηση στους προημιτελικούς του Ιταλικού Κυπέλλου κερδίζοντας με ανάλογο σκορ.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, η Ίντερ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Η Μίλαν βρίσκεται σε ύφεση τώρα, θα είναι δύσκολο να αντισταθεί στους γείτονες. Ο Αντόνιο Κόντε καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η πιο σημαντική μάχη στον αγώνα για τον τίτλο, οι «μπλε-μαύροι» θα παίζουν αποκλειστικά για τη νίκη. Το στοίχημα στη νίκη της Ίντερ φαίνεται δικαιολογημένο. Εναλλακτικά, μπορούμε να εξετάσουμε το over. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ίντερ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *