The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-Inter-21.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο) (Μιλάνο)

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και θεμελιώδεις αντιπαραθέσεις της Ιταλίας είναι το ντέρμπι του Μιλάνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Ίντερ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας.

Ίντερ

Οι «μπλε-μαύροι» έχουν προετοιμαστεί καλά για αυτή τη σεζόν και έχουν μεγάλα σχέδια. Ο Αντόνιο Κόντε καλείται να πραγματοποιήσει αυτά τα σχέδια, ο οποίος προηγουμένως προπονούσε τη Γιουβέντους και την Τσέλσι. Η Ίντερ ξεκίνησε καλά στη Σέριε Α’ Ιταλίας έχοντας κερδίσει και τους τρεις αγώνες, αλλά πρέπει να πω ότι οι αντίπαλοι δεν ήταν οι ισχυρότεροι. Στον πρώτο γύρο ο πρωτάρης Lecce νικήθηκε χωρίς προβλήματα με σκορ 4:0, έπειτα ακολούθησε εκτός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι με σκορ 2:1 και η επιτυχία εντός έδρας επί της Ουντινέζε 1:0. Χάρη σε αυτό το ξεκίνημα η Ίντερ είναι ο μοναδικός ηγέτης της Σέριε Α’ Ιταλίας. Όμως, η ομάδα έκανε ήδη το πρώτο λάθος αυτή τη σεζόν, μη καταφέρνοντας να νικήσει τη Σλαβία της Πράγας εντός έδρας στο Champions League (1:1). Η απώλεια των βαθμών είναι πολύ σημαντική, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπαρτσελόνα παίζουν επίσης σ’ αυτό το όμιλο.

Μίλαν

Η Μίλαν είχε επίσης αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, η ομάδα ηγείται τώρα από το πρώην προπονητή της Σαμπντοριάς Μάρκο Τζανπάολο. Ο σύλλογος ξοδεύτηκε πολύ για τους νέους παίκτες, οι οποίοι τους κόστισαν περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ. Οι «κόκκινο-μαύροι» έχουν ενισχύσει κυρίως την επίθεση, γι’ αυτό το λόγο μισθώθηκε ο Ante Rebic και ο Ραφαέλ Λεάο αγοράστηκε για 25 εκατομμύρια ευρώ, αγοράστηκαν επίσης οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές για να παίξουν στην άμυνα και στη μέση. Η ομάδα ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με την ήττα από την Ουντινέζε με σκορ 1:0, μετά από την οποία δύο νίκες ακολούθησαν με το ίδιο σκορ πάνω από τους νεοφερμένους Μπρέσια  και Βερόνα. Προς το παρόν η  Μίλαν μόλις προσπαθεί να βρει το παιχνίδι της.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι ομάδες έχουν τεράστια ιστορία προσωπικών αντιπαραθέσεων. Τον τελεταίο καιρό το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Ίντερ, η οποία την περασμένη σεζόν κέρδισε το ντέρμπι δύο φορές – 3:2 και 1:0. Για έξι διαδοχικούς αγώνες η  Μίλαν δεν μπορεί να νικήσει τον κύριο αντίπαλό της στη Σέριε Α’ Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Το ντέρμπι τόσο μεγάλων συλλόγων είναι πάντα απρόβλεπτο, άγνωστο τι να περιμένουμε από αυτόν τον αγώνα. Και οι δύο αντίπαλοι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η σύνθεση της Ίντερ φαίνεται πιο ισχυρή. Μικρή προτίμηση οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν στην ενδεκάδα το Κόντε. Πιστεύουμε ότι στο επερχόμενο αγώνα το καλύτερο στοίχημα είναι η νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0. Η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη σε αυτόν τον αγώνα είναι υπό όρους, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν τους αγώνες του στο ίδιο στάδιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *