The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Милан-Интер-18.01

Σούπερ Καπ Ιταλίας – Τελικός
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, 9:00 μ.μ.
King Fahd International Stadium
Το απόγευμα της Τετάρτης στη Σαουδική Αραβία θα φιλοξενηθεί ο αγώνας για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, όπου θα συναντήσουν Μίλαν και Ίντερ.
Μίλαν
Το πρώτο Scudetto τα τελευταία έντεκα χρόνια – αυτά είναι τα σύντομα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν για τη Μίλαν, η οποία βρίσκεται πλέον επάξια στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 35:20. Από την άλλη, οι πρόσφατες συναντήσεις με Ρόμα (2:2), Τορίνο (0:1) και Λέτσε (2:2) υπαινίσσονται μια μικρή κρίση στο παιχνίδι των Ροσονέρι.
Ίντερ
Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η σημερινή κάτοχος του Κυπέλλου Ιταλίας, Ίντερ, με ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, νίκησε τη Νάπολι (1:0), την Πάρμα (2:1) και τη Βερόνα (1:0) και σημείωσε ισοπαλία 2:2 με τη Μόντσα. Ως αποτέλεσμα, η τέταρτη θέση στη Serie A με καλές πιθανότητες να τερματίσει ξανά στη ζώνη του Champions League.
Πρόβλεψη
Αυτή τη στιγμή, η Ίντερ δείχνει λίγο καλύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσεις τις επιθετικές δυνατότητες της Μίλαν. Είμαι σίγουρος ότι στην κανονική αναμέτρηση θα σημειωθούν γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *