The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν – Γιουβέντους: η πρόβλεψη για τον αγώνα 09/04/2016

Милан-Ювентус-09.04

Ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Γιουβέντους. Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, Μιλάνο, «San Siro», 21:45 (UTC/GMT +2), Ιταλική σειρά A, 32 αγωνιστική.

Αποδόσεις στο πρακτορείο στοιχημάτων Paris Match: νίκη της Μίλαν – 3.85, ισοπαλία – 3.25, η νίκη της Γιουβέντους – 2.07

Μιλάνο

Η κύρια μάχη της αγωνιστικής, εκτός των προοπτικών του τουρνουά, αναμένεται να είναι καυτερή. Αλλά σήμερα η Μίλαν βρίσκεται σε μια δυσάρεστη κατάσταση: δεν έχει πραγματική ευκαιρία να επιβάλει τον αγώνα στους εκπροσώπους της πρώτης τριάδας και κινδυνεύει να αφήσει την Σασουόλο να περάσει μπροστά, η οποία έχει κλείσει το χάσμα από τον έκτο σύλλογο της Serie A έως ένα βαθμό.

Ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς έχει ήδη φτάσει με τους «ροσονέρι» στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αγωνιστούν ακριβώς με την Γιούβε. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα: μετά τη νίκη στα ημιτελικά επί της Alessandria, υπάρχει μια σειρά από 4 γύρους χωρίς νίκες. Μια εβδομάδα νωρίτερα έχασε βαθμούς στο περιφερειακό ντέρμπι στο Μπέργκαμο (2:1).

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους βγήκε έξω από το Champions League, γι ‘αυτό προτιμά να δοθεί πλήρης στο calcio. Εκεί η θέση του νυν πρωταθλητή, ο οποίος το φθινόπωρο ήταν ανάμεσα στους αουτσάιντερ, ενισχύθηκε έως «πέντε λεπτά πριν την πρώτη θέση», κάτι που η ομάδα κρατά με 6-ποντο προβάδισμα από τον πλησιέστερο διώκτη.

Στις τελευταίες 21 αγωνιστικές η Γιουβέντους σκόραρε 20 νίκες και επέτρεψε μόνο μία ισοπαλία. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και η άμυνα της Juve χτυπούσαν τα ρεκόρ και έτσι η ομάδα ενισχύθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα προηγούμενα θύματα ήταν Τορίνο (1:4) και Empoli (1:0).

Πρόβλεψη: Μίλαν – Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν λόγοι για την «Γηραιά κυρία» να επιβραδύνει την πορεία της. Η Μίλαν δεν βρίσκεται σε αποσυναρμολογημένη κατάσταση, αλλά σαφώς του Μιχάιλοβιτς λείπει ένας χρόνος για να χτίσει μια ομάδα «από τον εαυτό του». Ο Massimiliano Allegri δεν έχει προβλήματα ψυχικής φύσης με τους παίκτες του, βγάζει στο γήπεδο την ισχυρότερη σύνθεση ομάδας, η οποία κυριαρχεί από το τέλος του φθινοπώρου.

Δημοφιλές στοίχημα: η νίκη της Γιουβέντους


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *