The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάχη τακτικής … Μέρος πρώτο

pame stoixima

 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΤΣΕΛΣΙ

paris logo (2.80 – 3.35 – 2.80)chelsea_logo.small

  • Διεξάγεται στο  Parc des Princes  χωρητικότητας 48.172 θεατών. (21:45) cyta1,nova2
  • Πρώτος αγώνας στην φάση των 16 . Η Παρι Σεν Ζερμεν για να φτάσει εδώ τερμάτισε 2η πίσω απο την Μπαρτσελόνα στους Ομίλους . Η Τσέλσι  για να φτάσει εδώ τερμάτισε 1η στον Ομιλό της .

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στις 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις τους η Παρι μετράει 1 νίκη, η Τσέλσι 2 νίκες ενω 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

ΦΟΡΜΑ

Παρι Σεν Ζερμεν : Στους 6 τελευταίους της αγώνες μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σημειώνοντας 8 τέρματα και δέχτηκε 3. 

Τσέλσι : Στους 6 τελευταίους της αγώνες μετράει 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα σημειώνοντας 8 τέρματα και δέχτηκε 7. 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

  qqqqq

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Παρι Σεν Ζερμέν : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Καέν και εξήλθε ισόπαλη ε σκορ 2-2. Μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 2΄με τέρμα του Ζλάταν . Συνέχισε  να πιέζει και στο 40΄έκανε το 2-0 με δράστη   τον Λαβέτσι . Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε ρυθμό και προσπάθησε να διαχειριστεί σωστά το 2-0 πράγμα που τελικά δεν κατάφερε αφού στο 89΄η Καέν μείωσε σε 2-1 για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όπου οι Καέν έκανε το τελικό 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ .

 

Τσέλσι : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1  στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Έβερτον και πήρε την νίκη με σκορ 1-0 .Σε ένα παιχνίδι στο οποίο έλεγχε τον αγώνα στην μεγαλύτερη του διάρκεια βρήκε απέναντι της ένα εξαιρετικό τερματοφύλακά ο οποίος κρατούσε το μηδέν παθητικό για την ομάδα του μέχρι να φτάσουμε στο 89 ΄εκεί όπου ο Γουίλιαν με δυνατό σουτ στην κίνηση κατάφερε να τον νικήσει και να δώσει στην ομάδα του ένα υπερπολύτιμο τρίποντο .

 

  ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Σπουδαίος αγώνας ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν ως στόχο να  πάνε όσο πιο μακριά στο θεσμό.Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην τακτική! . Επιλογή μας θα είναι το Under 2.5 goals με τιμή γύρω στο (€1.60) .

Ειδικά στοιχήματα 

  • Μία καλή επιλογή είναι τοUnder 1.5 goals με τιμή γύρω στα  (€2.80). 
  • Μία άλλη καλή επιλογή είναι το  x – x ht – ft  με τιμή γύρω στα  (€4.50).
  • Ακριβές σκορ 0-0 , 1-1 (€7.50) , (€6.00) .

Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *