The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίο Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-Chelsea-04.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 29ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι Λονδίνου. Sir Alex είναι σε καλή διάθεση, οι «αετοί» έχουν καταφέρει το περασμένο Σαββατοκύριακο να κερδίσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν – το Λιγκ Καπ Αγγλίας, και στα μέσα της εβδομάδας έχουν νικήσει την Άρσεναλ ακόμα μία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Με τη σειρά της η Τσέλσι έχει ένα πρόβλημα στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος, πάει στο Μάντσεστερ με την επιθυμία να κερδίσει βαθμούς.

Ηγέτης

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από 28 γύρους βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη της αγγλικής ελίτ, έχει στο ενεργητικό 75 μονάδες, που είναι 16 μονάδες πάνω από το πλησιέστερο διώκτη. Στην έδρα της η ΜΣ έπαιξε στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2017–18 14 συναντήσεις, όπου σημείωσε 13 νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 50:10.

Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον τελευταίο γύρο η Τσέλσι έπαιξε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχασε από τους “διάβολους” με σκορ 1:2. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με ίσιο αγώνα, αλλά οι μανκούνιοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα λάθη της άμυνας των «μπλε». Μετά από αυτή την ήττα η ομάδα του Κόντε έπεσε στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στον κουμπαρά των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 53 βαθμοί, είναι 2 βαθμούς λιγότερο από τα «σπερς» του Λονδίνου, που βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι πάει ολοταχώς προς τον τίτλο στο πρωτάθλημα της αγγλικής ελίτ, παίζει καλά εντός έδρας, έχει την ευκαιρία σε 4-5 γύρους να γίνει νικήτρια του πρωταθλήματος. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει προβλήματα στους αγώνες με ισχυρούς αντιπάλους, χάνει κατά μέσο όρο περισσότερα από ένα γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι. Σε αυτό το ζευγάρι η βέλτιστη επιλογή είναι το στοίχημα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *