The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Фулхэм-05.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Etihad Stadium

Όπως συνέβαινε συχνά στο παρελθόν, στην Premier League της Αγγλίας, αποφασίστηκε ότι η περιοδεία θα ξεκινήσει μόνο το Σάββατο. Το μισό πρόγραμμα της αγωνιστικής θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο. Αυτή τη στιγμή θα παίξει και η νυν κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι. Θα μπορέσει ένας νεοφερμένος στην κατηγορία να δημιουργήσει προβλήματα στο φαβορί της κατηγορίας; Οι αναλυτές του ιστότοπου συνέταξαν μια ανακοίνωση και μια πρόβλεψη για τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 5 Νοεμβρίου 2022.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιθανότατα είναι πεπεισμένη ότι άλλος ένας τίτλος δεν πάει πουθενά

Οι «πολίτες» ήταν ούτως ή άλλως ένας από τους γίγαντες του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας υψωθεί με τις γενναιόδωρες εισροές των σεΐχηδων από τη Μέση Ανατολή. Αλλά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μπορούμε ήδη να μιλήσουμε για την καθιέρωση πλήρους κυριαρχίας στο ποδοσφαιρικό Όλυμπο της Βρετανίας. Μόνο μια φορά, στο απόγειό της, η Λίβερπουλ κατάφερε να ανέβει στην 1η θέση. Μετά από αυτό όμως η Μανσίτι έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο. Και το καλοκαίρι, φαίνεται, εμφανίστηκε το επόμενο ατού, που απλά δεν μπορεί να χτυπηθεί από άλλους: ο Χάαλαντ που σκόραρε 17 γκολ σε 11 ματς. Από την άλλη, στον τελευταίο γύρο δεν έπαιξε, δήθεν λόγω τραυματισμού. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι τόσο γεμάτη από ταλέντο που ήταν βέβαιο ότι κάποιο άλλο από τα αστέρια της θα έβγαινε μπροστά, όπως κι έγινε. Οι «Πολίτες» ήταν ανώτεροι της Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» αλλά χρειάστηκε το μεγαλειώδες φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 49ο λεπτό για να αποτυπωθεί η διαφορά και στο αποτέλεσμα, που ήταν νίκη της πρωταθλήτριας με 1-0 και άνοδος στην πρώτη θέση.

Η Φούλαμ κάνει προσπάθειες

Οι «κάτοικοι της εξοχικής κατοικίες» ήταν πολύ δυνατοί για το Τσάμπιονσιπ τον τελευταίο καιρό, αλλά όχι αρκετά καλοί για να παίξουν περισσότερο από ένα χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Γενικά, υπό τον Μάρκο Σίλβα, κατάφεραν να προβιβαστούν ξανά. Όμως ο κύριος αγώνας φουντώνει τώρα, όταν ο Πορτογάλος και οι παίκτες του πρέπει να αποδείξουν την επαγγελματική τους καταλληλότητα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μίτροβιτς (ο Αλεξάνταρ, παρεμπιπτόντως, έχει ήδη βάλει 9 γκολ, έστω και ένα τρίτο από πέναλτι) και η παρέα ξεκίνησε αξιοπρεπώς, χωρίς να χάσει τρεις συνεχόμενες φορές, και γενικά κερδίζει αρκετά συχνά. Από τα μέσα Οκτωβρίου σημειώθηκε και πάλι μια δυνατή εξέλιξη, με ισοπαλίες κόντρα σε Μπόρνμουθ και Έβερτον και νίκες επί της Άστον Βίλα και της Λιντς. Αυτό τους επέτρεψε να ανέβουν σχεδόν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Αν και, φυσικά, μέχρι στιγμής ο στόχος δεν έχει αλλάξει: πρώτα πρέπει να εγγυηθούν τη θέσηγια την επόμενη σεζόν στην Premier League.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φούλαμ δεν έχει καταφέρει να πιάσει ούτε ισοπαλία για πολύ καιρό, η τελευταία τέτοια επιτυχία χρονολογείται από το 2011. Αυτή τη στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα σερί 12 νικών σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Πρόβλεψη

Οι «Πολίτες» προσπαθούν να φτάσουν την Άρσεναλ και πρέπει να στοχεύσουν ξανά στη νίκη. Αλλά και η Φούλαμ μπορεί να δείξει τα δόντια της. Μπορείτε να εξετάσετε το στοίχημα στο «over 3,5» με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *